Hoe Vind Je Een Basis?

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Basis?
Hoe Vind Je Een Basis?

Video: Hoe Vind Je Een Basis?

Video: Hoe Vind Je Een Basis?
Video: Podcast - 22 september: Traden en beleggen in crypto, hoe vind je de juiste munten? 2024, Mei
Anonim

Telefoonnummerdatabases zijn vrij eenvoudig te vinden op internet. Dit geldt vooral voor stadsgidsen. Als u informatie over de klanten van mobiele operators wilt weten, moet u hoogstwaarschijnlijk rechtstreeks toegang krijgen tot de database via de medewerkers van de klantenafdeling.

Hoe vind je een basis?
Hoe vind je een basis?

instructies:

Stap 1

Als u een database met telefoonnummers van stadstelefoons wilt vinden, gebruikt u de speciale bron nomer.org, mappen die worden verkocht in tweedehandsboekwinkels in uw stad of de forums. Hiervoor heeft u toegang tot internet of een lokaal netwerk nodig.

Stap 2

Zoek de meest bezochte site of forum tussen de bronnen van uw stad, zoek naar de database met nummers ervoor, of maak eenvoudig een geschikt onderwerp aan, het is heel goed mogelijk dat er onder de brondeelnemers mensen zijn die u zullen helpen bij het vinden van de databank.

Stap 3

Als u een database met mobiele telefoonnummers van een bepaalde mobiele operator nodig hebt om informatie over abonnees te vinden, neem dan contact op met de klantenkantoren van de relevante bedrijven in uw stad. Houd er rekening mee dat u, om te kunnen solliciteren, over documenten moet beschikken die de geldigheid van uw verzoek bevestigen, aangezien het privacybeleid van de exploitant voorziet in niet-openbaarmaking van persoonlijke informatie over klanten aan derden, met enkele uitzonderingen.

Stap 4

Voor informatie over de gebruikte operator, de regio van locatie en registratie van een abonnee van een mobiel of stadstelefoonnetwerk, gebruikt u de bron https://www.numberingplans.com/. Ga naar de sectie voor het verkrijgen van informatie over het telefoonnummer door het in het internationale formaat in te voeren volgens het voorbeeld onder het invoerformulier, en krijg de informatie waarin u geïnteresseerd bent na het laden van de pagina.

Stap 5

Houd er rekening mee dat als u toegang nodig heeft tot de database van mobiele operators, u in geen geval de software mag gebruiken die op de markten van uw stad wordt verkocht. Er is een zekere mate van verantwoordelijkheid voor de aankoop, opslag of het gebruik ervan, dus probeer methoden te gebruiken om informatie over abonnees te verkrijgen die niet in strijd zijn met de wetgeving.

Aanbevolen: