Een Schijf Ondertekenen

Inhoudsopgave:

Een Schijf Ondertekenen
Een Schijf Ondertekenen

Video: Een Schijf Ondertekenen

Video: Een Schijf Ondertekenen
Video: Een pdf-bestand invullen en digitaal ondertekenen 2024, Mei
Anonim

Verbinding maken met internet betekent niet alleen communiceren op sociale netwerken of internetpagers, maar ook nieuwe films kijken en naar de nieuwste muziek luisteren. Als je alles wat je leuk vond op het netwerk naar je computer kopieert, heb je niet genoeg schijfruimte. Het kopen van een nieuwe harde schijf kan het probleem oplossen, maar slechts voor een korte tijd, totdat de volgende harde schijf vol is. Een uitstekende uitweg uit deze situatie is het opnemen van informatie op dvd-schijven. Voor gemakkelijke navigatie door de gebrande schijven kunt u een bestandsmap van uw schijven maken. Voor alle schijven die in uw collectie komen, is het wenselijk om een van de volgende methoden te ondertekenen.

Een schijf ondertekenen
Een schijf ondertekenen

Noodzakelijk

Speciale marker, printer voor het maken van een afdruk op schijven

instructies:

Stap 1

De goedkoopste optie om alle beschikbare schijven te ondertekenen, is door een speciale markering te kopen die voor alle soorten schijven is gemaakt. In principe kan elke marker goed schrijven, maar niet alle schijven zijn van hetzelfde materiaal gemaakt. Een speciale marker is goedkoop, in het bereik van één tot twee dollar. U kunt meerdere markers in verschillende kleuren kopen. Schijven met opschriften in verschillende kleuren zullen zeker niet verward worden.

Stap 2

Een alternatief, maar duurder, is de aanschaf van een speciale printer die een afbeelding op schijf maakt. Natuurlijk ziet de schijf er aantrekkelijker uit, maar het spel zou de kaars waard moeten zijn. Als u geïnteresseerd bent in een afdruk op enkele honderden schijven, of als u zich bezighoudt met het reproduceren van schijven, dan zal deze aankoop zichzelf kunnen rechtvaardigen, anders doet u een aankoop met verlies voor uw budget.

Stap 3

Er zijn laserprinters en inkjetprinters die werken met imprinttechnologie. Hun werk bestaat uit het feit dat de afbeelding die u naar de schijfeditor hebt geüpload, op de schijf zelf wordt afgedrukt. De technologie is niet nieuw, maar brengt elk jaar zijn eigen innovaties met zich mee. Zo is er de Casio CW-L300 printer, die alleen dient om inscripties op schijven te maken. De set van dit toestel bevat een toetsenbord in Qwerty-formaat.

Stap 4

Hij weet hoe hij schijven moet ondertekenen, d.w.z. prints op stickers en schijfoppervlakken. Ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven, de meeste gebruikers van dit type printer zijn fotografen en videografen. De printer is aangesloten op de USB-poort van de computer als er tekens ontbreken op het ingebouwde toetsenbord. Het biedt plaats aan ongeveer 250 tekens op schijf, gerangschikt in 8 regels.

Aanbevolen: