Een Stuurprogramma Installeren Vanuit Een Pakket

Inhoudsopgave:

Een Stuurprogramma Installeren Vanuit Een Pakket
Een Stuurprogramma Installeren Vanuit Een Pakket

Video: Een Stuurprogramma Installeren Vanuit Een Pakket

Video: Een Stuurprogramma Installeren Vanuit Een Pakket
Video: How to Download u0026 Install All Intel Bluetooth Driver for Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

De set moederborden voor een computer bevat altijd schijven met stuurprogramma's voor de samenstellende componenten van het moederbord van de computer - geluid, video, chipset, USB-controller en andere. Als u de geselecteerde stuurprogramma's uit het pakket moet installeren, is het niet nodig om de volledige installatie te voltooien.

Een stuurprogramma installeren vanuit een pakket
Een stuurprogramma installeren vanuit een pakket

instructies:

Stap 1

Plaats de schijf van het moederbord in het computerstation. Na een tijdje verschijnt het venster voor het automatisch starten van het schijfprogramma. Klik op het tabblad "Stuurprogramma's installeren". Misschien toont het systeem u verschillende manieren om informatie van de koerier te lezen. Selecteer "Openen met Verkenner". Als het automatisch starten niet werkte, start u het handmatig vanuit het venster Deze computer.

Stap 2

Selecteer het item dat een lijst met beschikbare stuurprogramma's weergeeft. Geef het hulpprogramma de tijd om de parameters van uw systeem te controleren en een lijst met stuurprogramma's weer te geven met opmerkingen over welke moeten worden geïnstalleerd. Als het hulpprogramma het nodig acht om alle stuurprogramma's te installeren, klikt u op de knop om de automatische installatie te starten. Als u één stuurprogramma uit de lijst moet installeren, vink het dan aan en laat de rest van de items uitgeschakeld. Klik op het stuurprogramma-item of de knop Installeren om de installatieprocedure te starten.

Stap 3

Nadat de installatie is voltooid, kan het besturingssysteem u vragen om uw computer opnieuw op te starten - doe dit. Controleer de juistheid van de installatie door het hulpprogramma "Apparaatbeheer" uit te voeren via het "Configuratiescherm". U kunt alleen het vereiste stuurprogramma vanaf de schijf installeren via "Apparaatbeheer". Selecteer hiervoor het gewenste computeronderdeel en open het menu door met de rechtermuisknop te klikken. Selecteer Stuurprogramma bijwerken en selecteer optische media als bron.

Stap 4

Als u geen speciale schijf met stuurprogramma's voor installatie hebt, gaat u naar de officiële website van de fabrikant en downloadt u de juiste software. U kunt het moederbordmodel in de computersysteemeenheid of in de doos van het moederbord bekijken. Probeer alle bestanden die van internet zijn gedownload te controleren met behulp van gelicentieerde antivirussoftware.

Aanbevolen: