Hoe U Uw Antiviruslicentie Kunt Verlengen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Antiviruslicentie Kunt Verlengen
Hoe U Uw Antiviruslicentie Kunt Verlengen

Video: Hoe U Uw Antiviruslicentie Kunt Verlengen

Video: Hoe U Uw Antiviruslicentie Kunt Verlengen
Video: Hoe Kunt u Het Norton Antivirus Abonnement Vernieuwen? 2024, Mei
Anonim

De laatste tijd zijn steeds meer gebruikers begonnen met het gebruik van gelicentieerde antivirussoftware. Nadat ze een geschikte antivirus hebben gekozen, gaan mensen naar de winkel en kopen de doosversie van het product (het programma zelf en de sleutel ervoor). De licentie wordt aangeschaft voor een periode van een jaar. Na deze tijd moet u de licentie vernieuwen als u dit product wilt blijven gebruiken. Verlengen is veel goedkoper dan de eerste aankoop, wat ongetwijfeld bemoedigend is.

Hoe u uw antiviruslicentie kunt verlengen
Hoe u uw antiviruslicentie kunt verlengen

Noodzakelijk

Gelicentieerde antivirus, internet, elektronische portemonnee

instructies:

Stap 1

Open uw antivirusclient in de laatste dagen van de licentie. Zoek de knop "vernieuwen" en klik erop. U bevindt zich op de pagina van de antivirusfabrikant met gedetailleerde instructies voor uw versie van het product. Meestal wordt na betaling via elektronisch geld of een andere vorm van overschrijving, een e-mail met een activeringscode en een link naar de pagina waar u deze code moet invoeren naar uw e-mail gestuurd. Nadat de licentiesleutel is geactiveerd, wordt u gevraagd de client bij te werken naar de nieuwste versie. Het wordt aanbevolen dat u akkoord gaat met deze aanbieding en de update installeert. Dit is een manier om uw licentie online te verlengen.

Stap 2

Als je wilt, kun je een extensie kopen in de vorm van een boxed-versie (op de box moet "extensie" staan). De kit bevat meestal een instructie, een activeringscode en een schijf met de nieuwste versie van de antivirusclient.

Stap 3

Sommige leveranciers van antivirussoftware hebben hun eigen specificaties voor het kopen en vernieuwen van een gebruikslicentie. Met de apparatuur van Kaspersky Lab kunt u bijvoorbeeld een licentie kopen of verlengen voor minimaal twee computers. En wanneer u de extensie van Dr. Web, is het belangrijk om de details van de vorige licentie op te nemen. Als u dit niet doet, wordt de verlengingsperiode met maar liefst 100 dagen verkort.

Aanbevolen: