Hoe De Sleutel Te Achterhalen In Vista

Inhoudsopgave:

Hoe De Sleutel Te Achterhalen In Vista
Hoe De Sleutel Te Achterhalen In Vista
Anonim

De licentiecode van het besturingssysteem geeft de gebruiker het recht om een activeringssleutel te ontvangen wanneer hij contact opneemt met de technische ondersteuning van Microsoft of wanneer hij zich online registreert.

Hoe de sleutel te achterhalen in Vista
Hoe de sleutel te achterhalen in Vista

Noodzakelijk

een speciaal programma voor het bekijken van de sleutels van geïnstalleerde programma's

instructies:

Stap 1

Zoek de licentiecode voor het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd. Meestal bevindt het zich op de doos van de schijf of op het medium zelf, of, als het systeem eerder was geïnstalleerd en de distributiekit alleen op de harde schijf beschikbaar is, zoek dan een speciale sticker met het label "Productcode" op de computerbehuizing of op de achterkant van de laptop.

Stap 2

Herschrijf de cijfers tegenover deze inscriptie, dit is de licentiecode van het programma, die u toegang geeft tot het verkrijgen van een activeringscode, die u na invoer legaal kunt gebruiken met Windows Vista.

Stap 3

Open het activeringsvenster van het besturingssysteem en voer deze code in het overeenkomstige activeringsvenster voor Windows Vista in. Neem telefonisch contact op met Microsoft via het nummer dat wordt vermeld in het activeringsvenster. Voer de herschreven softwareproductsleutel in het systeem in en ontvang een activeringscode die op basis daarvan wordt gegenereerd.

Stap 4

Het is het beste om het ook samen met het vorige op te slaan, zodat u de volgende keer dat u opnieuw installeert, geen contact hoeft op te nemen met de technische ondersteuning om het te krijgen. Hetzelfde geldt voor de rest van de programma's op uw computer.

Stap 5

Let op speciale programma's die informatie over toetsen op uw computer weergeven. Er zijn veel van dergelijke programma's, bijna allemaal werken ze volgens een bepaald principe - een programma wordt geselecteerd en informatie erover wordt hieronder weergegeven. Sommige hebben ook de functie om sleutels op te slaan in een tekstbestand en de mogelijkheid om gegevens over licentiesleutels naar de printer te sturen om af te drukken. De bekendste van deze programma's zijn Windows Product Key Viewer, Product Key Explorer, Everest enzovoort. Installeer ze, registreer en bekijk informatie over geïnstalleerde programma's. Dit is ook handig in het geval van verlies van softwaregegevens.

Aanbevolen: