Hoe De Sleutel Op De XP-schijf Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Sleutel Op De XP-schijf Te Vinden
Hoe De Sleutel Op De XP-schijf Te Vinden

Video: Hoe De Sleutel Op De XP-schijf Te Vinden

Video: huong dan cai cai dat man hinh 2022, December
Anonim

De sleutel van het besturingssysteem is informatie die altijd voor u beschikbaar moet zijn wanneer u op uw computer werkt. Het kan niet alleen nodig zijn bij het activeren van een kopie, maar ook voor andere doeleinden. Je kunt het op verschillende manieren bekijken.

Hoe de sleutel op de XP-schijf te vinden
Hoe de sleutel op de XP-schijf te vinden

Het is nodig

een programma om de sleutels van geïnstalleerde programma's te doorzoeken

instructies:

Stap 1

Als u de productcode van Windows XP wilt weten die op uw computer is geïnstalleerd, download dan een hulpprogramma om dergelijke informatie over geïnstalleerde programma's te bekijken. Het kan ProduKey, Everest, Magical Jelly Bean Keyfinder, Win CD Keys zijn - alles wat handig voor u is om te gebruiken, ze hebben allemaal ongeveer dezelfde set functies en interface, sommige ondersteunen opslag en afdrukken van informatie over het systeem.

Stap 2

Installeer het gedownloade hulpprogramma op uw computer. Voer het uit, open het gedeelte licentiebeheer. Selecteer uw Windows XP-besturingssysteem in de lijst met geïnstalleerde software en bekijk de sleutel. Bovendien kunnen sommige programma's de gebruiker informeren over aanvullende informatie over de geïnstalleerde software. Als de functie door het programma wordt ondersteund, drukt u deze informatie af en bewaart u deze voor toekomstig gebruik. Zo niet, sla deze dan op in een tekstbestand in uw documenten.

Stap 3

Als je een Windows XP-schijfpakket hebt, kijk dan aan de buiten- of binnenkant voor een sticker met de Microsoft-productcode. Dit is een kleine rechthoekige roze-groene sticker met informatie over het programma erop geschreven in kleine lettertjes, maar het uiterlijk kan veranderen afhankelijk van de versie waartoe het behoort.

Stap 4

Verwar het niet met stickers van andere Microsoft-programma's, omdat ze vergelijkbaar zijn. Dergelijke stickers kunnen zich ook op uw systeemeenheid bevinden als het besturingssysteem eerder op uw computer of laptop was geïnstalleerd, in het laatste geval bevindt de sticker zich meestal naast de batterij aan de achterkant. Dit gebeurt meestal in gevallen waarin de distributie van het Windows XP-besturingssysteem op de harde schijf is opgeslagen, waarna de herinstallatie wordt uitgevoerd zonder de deelname van de schijven met het programma.

Populair per onderwerp