Hoe U Uw Antivirus Kunt Bijwerken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Antivirus Kunt Bijwerken
Hoe U Uw Antivirus Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw Antivirus Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw Antivirus Kunt Bijwerken
Video: How To Update Windows Defender Antivirus for Windows 2021 । Windows 10 New Antivirus update 2021 2024, Mei
Anonim

Het bijwerken van uw antivirusprogramma is een vrij eenvoudige procedure. Een van de meest voorkomende antivirusprogramma's is Nod32. Dit is een gelicentieerd programma en het is de moeite waard om er een bepaald bedrag aan uit te geven, en daarvoor zal het je geliefde pc betrouwbaar beschermen. Om het bij te werken, hoeft u slechts een paar stappen te nemen.

Hoe u uw antivirus kunt bijwerken
Hoe u uw antivirus kunt bijwerken

Noodzakelijk

U hebt een geïnstalleerde Nod32-antivirus en internet nodig

instructies:

Stap 1

Eerst wat algemene informatie. Nod32 is op uw computer geïnstalleerd, het werkt, maar u heeft uw antivirusdatabases al lang niet meer bijgewerkt. In dit geval beschermt de antivirus de computer mogelijk niet effectief tegen schadelijke programma's. Er zijn twee manieren om de antivirusdatabases bij te werken: via een gebruikersnaam en wachtwoord en via de offline optie. De eerste optie - via een gebruikersnaam en wachtwoord, is een beetje moeilijk. Feit is dat in dit geval constant naar nieuwe databases en actuele sleutels voor updates moet worden gezocht. Om dit te doen, moet je constant naar de website van het ontwikkelaarsbedrijf gaan en hier tijd aan besteden. De tweede optie is dat offline updaten veel gemakkelijker is.

Stap 2

Ga naar de website van een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van deze antivirus en biedt bijvoorbeeld hier alle benodigde updates https://nod-32.in.ua of hier https://nod-32.ru en download de nieuwste versie van de antivirusdatabases

Stap 3

Maak op uw pc een speciale map waaruit de antivirus de databases haalt om bij te werken. Om dit te doen, moet u de bestanden uit de map extraheren die zich in het archief bevinden dat u van de site hebt gedownload.

Stap 4

Open een Nod32-venster en start de geavanceerde configuratiemodus.

Stap 5

Klik vervolgens in het menu "Instellingen" op de functie "Voer de volledige boom met geavanceerde parameters in" en selecteer in het vervolgkeuzemenu het submenu "Updates".

Stap 6

Klik op dezelfde plaats in het submenu "Updates" op "Wijzigen" om aan de lijst met updates die zeer speciaal gemaakte map toe te voegen van waaruit de antivirus zal worden bijgewerkt. Om dit te doen, schrijft u in de vereiste regel het volledige pad van de maplocatie en klikt u op "Toevoegen".

Stap 7

Klik vervolgens op de toegevoegde map in de lijst en klik op OK. Daarna wordt de antivirus vanuit deze map bijgewerkt.

Stap 8

Het voorbereidende werk is gedaan. Wanneer u nu de antivirus moet bijwerken, hoeft u alleen maar op de optie "Bijwerken" te klikken en Nod32 wordt automatisch bijgewerkt.

Aanbevolen: