Hoe U Uw Pc Kunt Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Pc Kunt Verbeteren
Hoe U Uw Pc Kunt Verbeteren

Video: Hoe U Uw Pc Kunt Verbeteren

Video: Hoe U Uw Pc Kunt Verbeteren
Video: Hoe kunt u uw Windows computer sneller maken en uw online privacy beschermen? 2024, Mei
Anonim

De personal computer wordt, net als elke andere technologie, na verloop van tijd oud. In de regel is dit niet zozeer fysieke veroudering als wel moreel. De constante opkomst van nieuwe software, een nieuwe basis van programma's en nieuwe varianten van de programma's zelf vereisen steeds meer perfecte details en instellingen. Je kunt niet altijd op een computer werken. Vroeg of laat krijg je een applicatie of add-on die niet kan worden afgehandeld zonder speciale instellingen of een bestandsconverter. Er zijn twee opties: de computer weggooien en een nieuwe kopen, of proberen de bestaande te verbeteren.

Hoe u uw pc kunt verbeteren
Hoe u uw pc kunt verbeteren

Noodzakelijk

computer, internettoegang, upgradesoftware, nieuwe onderdelen (afhankelijk van de upgrade-opties die u kiest)

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst de parameters die moeten worden verbeterd en gewijzigd. Dus om het aantal cores en virtueel geheugen te vergroten, moet u een extra geheugenbalk aanschaffen en proberen het RAM-geheugen te vergroten. Houd er rekening mee dat de sierlijsten van dezelfde fabrikant zijn, omdat er compatibiliteitsproblemen kunnen optreden. In dit geval is het alleen mogelijk om het aantal cores te vergroten door een nieuwe multi-coreprocessor aan te schaffen. Maar daarvoor heb je ook nog een processorkoeler, geheugensticks en een moederbord nodig.

Stap 2

Je kunt de snelheid verhogen. Er zijn twee opties: de computer overklokken of de processor vervangen door een krachtigere. Houd er in dit geval rekening mee dat u bij het vervangen extra onderdelen moet kopen. Als u het proces van het laden van een softwareproduct wilt verbeteren, moet u schijfdefragmentatie toepassen, geheugen wissen van fouten en zeker een groot aantal programma's uit de autorun-modus van de computer verwijderen.

Stap 3

Een belangrijke factor bij de beslissing om een computer bij te werken en aan te passen, is de prijskwestie. Als u het beste onderdeel wilt kiezen, moet u in de regel niet alleen letten op de prijs, maar ook op de kenmerken van het onderdeel. Wanneer u bijvoorbeeld meerdere onderdelen bij één bedrijf koopt, krijgt u korting.

Aanbevolen: