Hoe U De Skype-connectiviteit Kunt Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe U De Skype-connectiviteit Kunt Verbeteren
Hoe U De Skype-connectiviteit Kunt Verbeteren

Video: Hoe U De Skype-connectiviteit Kunt Verbeteren

Video: Hoe U De Skype-connectiviteit Kunt Verbeteren
Video: Skype Instructie Filmpje - Tutorial - Skypen voor ouderen 2024, Mei
Anonim

De gesprekskwaliteit van Skype kan door veel factoren worden beïnvloed, van microfoons en luidsprekers tot de snelheid van uw internetverbinding. In bijna alle gevallen leent Skype-communicatie zich voor verbetering. Het wordt op verschillende manieren gedaan.

Hoe u de Skype-connectiviteit kunt verbeteren
Hoe u de Skype-connectiviteit kunt verbeteren

instructies:

Stap 1

Een van de belangrijkste factoren die de kwaliteit van internettelefoniecommunicatie beïnvloeden, is de snelheid van de internetverbinding. Als het onvoldoende is om de communicatie in stand te houden, beginnen vertragingen of volledige "dip" van het geluid tijdens het gesprek te verschijnen. De beste manier om de communicatie te verbeteren, is door u te abonneren op een duurder en sneller tarief. Als dit echter niet mogelijk is, kan de verbinding worden geoptimaliseerd door de snelheid iets te verhogen. Sluit hiervoor tijdens een gesprek alle programma's die op de een of andere manier verkeer verbruiken. Dit kunnen torrent-clients, downloadmanagers, online radio's en browsers zijn die streaming video bekijken. Het verminderen van de belasting van het kanaal zal de verbinding in Skype aanzienlijk verbeteren.

Stap 2

Naast een internetverbinding vereist Skype ook een bepaalde hoeveelheid computerprestaties. Het programma signaleert dat er communicatieproblemen zijn in het gespreksvenster met behulp van een indicator in de vorm van meerdere balken. Als de prestaties van de computer onvoldoende beginnen te worden, meldt Skype dit met een speciaal bericht. Om dit probleem op te lossen, sluit u programma's die momenteel niet nodig zijn. Als u een laptop gebruikt, kunt u deze aansluiten om de prestaties enigszins te verbeteren. U kunt het probleem radicaal oplossen door een krachtigere computer te kopen of door de oude te upgraden met modernere componenten.

Stap 3

Controleer ook of de hoofdtelefoon en microfoon die worden gebruikt voor Skype-communicatie goed werken. U kunt dit doen door ze in andere programma's te gebruiken, bijvoorbeeld door naar muziek te luisteren of iets op te nemen in een geluidsopnameprogramma. Als de geluidskwaliteit slecht is, repareer of koop dan een nieuw apparaat om geluid af te spelen of te ontvangen.

Aanbevolen: