Hoe U Uw Grafische Kaart Kunt Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Grafische Kaart Kunt Verbeteren
Hoe U Uw Grafische Kaart Kunt Verbeteren

Video: Hoe U Uw Grafische Kaart Kunt Verbeteren

Video: Hoe U Uw Grafische Kaart Kunt Verbeteren
Video: Grafische kaart hoe werkt het installeren en configureren 2024, Mei
Anonim

U kunt verschillende technieken gebruiken om de prestaties van uw videoadapter te verbeteren. Helaas wordt voor het beste effect aanbevolen om een krachtigere videokaart te installeren.

Hoe u uw grafische kaart kunt verbeteren
Hoe u uw grafische kaart kunt verbeteren

instructies:

Stap 1

Wil je de prestaties van de geïntegreerde videokaart verbeteren, pas dan eerst de instellingen aan. Verlaag eerst de schermresolutie voor een specifieke app. Open nu het programma waarmee je de instellingen voor je videokaart kunt configureren. Ga naar het instellingenmenu van de 3D-toepassing.

Stap 2

Zoek het item "Anisotrope filtering" en stel de parameter "Per-pixel samples" ervoor in. Zoek nu het menu Meerdere afbeeldingen Detailniveau en verplaats de schuifregelaar naar Hoge prestaties. Stel het in op Altijd uit in het menu Verticale synchronisatie of Wacht op verticaal vernieuwen.

Stap 3

Vink in de instellingen van de Open GL-parameters het vakje "Triple buffering" aan of uit. Sla uw grafische kaartinstellingen op. Vergeet niet dat de geïntegreerde videoadapter wordt aangedreven door de CPU en RAM. Verhoog de hoeveelheid RAM. Om de prestaties van uw videoadapter te maximaliseren, hebt u drie keer het maximale geheugen van uw videoadapter nodig.

Stap 4

Als u een afzonderlijke grafische kaart moet verbeteren, dan is de enige mogelijke methode behalve software deze te vervangen. Kies een nieuwe grafische kaart die de juiste poort heeft om op je moederbord aan te sluiten.

Stap 5

Koop een nieuwe grafische kaart en sluit deze aan op je laptop of desktopcomputer. Als je te maken hebt met een mobiele computer, zorg er dan eerst voor dat het moederbord over het algemeen een slot heeft voor het aansluiten van een discrete videokaart. Let natuurlijk vooral op de grootte van de videoadapter. Niet alle videokaarten zijn geschikt voor bepaalde laptopmodellen. Zorg ervoor dat u de software bijwerkt nadat u een nieuwe videoadapter hebt geïnstalleerd.

Aanbevolen: