Wat Is De Facebook Camera-app

Wat Is De Facebook Camera-app
Wat Is De Facebook Camera-app

Video: Wat Is De Facebook Camera-app

Video: Wat Is De Facebook Camera-app
Video: Facebook Camera App Review 2024, Mei
Anonim

Het succes van de Instagram-app bracht Facebook-managers ertoe hun eigen programma voor een soortgelijk doel te creëren. In tegenstelling tot het prototype ligt de nadruk daarin niet op speciale effecten, maar op een betere integratie met het sociale netwerk.

Wat is de Facebook Camera-app
Wat is de Facebook Camera-app

Hoewel de Instagram-app beschikbaar is voor twee platforms: iOS en Android, is Facebook Camera momenteel alleen compatibel met het eerste van deze besturingssystemen. Het is beschikbaar in de App Store en is gratis - uiteraard op voorwaarde dat de eigenaar van een smartphone of tablet een onbeperkt internettarief heeft.

Net als bij Instagram kun je met Facebook Camera speciale effecten aan je foto's toevoegen. Maar het zijn er beduidend minder en ze zijn niet allemaal ontworpen om filmfotografie te imiteren. Naast het voorzien van commentaar op afbeeldingen, kunt u met het programma ook vrienden erop markeren en precies uitleggen waar de foto's zijn genomen.

De modus voor het meerdere keren laden van foto's uit het iPhone- of iPad-geheugen is erg handig. In plaats van ze apart naar de server te sturen, kunt u nu de gewenste afbeeldingen selecteren en deze tegelijkertijd in uw album plaatsen. Dit scheelt veel tijd.

Net als de universele Facebook-app voor iPhone, kun je met Facebook Camera de actuele gebeurtenissen van je vrienden volgen. Maar hier worden alleen die gebeurtenissen getoond die te maken hebben met het toevoegen van nieuwe foto's door vrienden. Elk van hen kan daar worden bekeken.

De programmeurs repareren constant de geconstateerde tekortkomingen in de applicatie, waardoor het nog handiger wordt. Hulp bij het gebruik van functies is onlangs toegevoegd. De nieuwe versie van het programma plaatst afbeeldingen op de server in dezelfde volgorde waarin de gebruiker ze heeft gemarkeerd. Het heeft ook een verbeterde stabiliteit in het geval van het uitschakelen van locatiebepaling.

Avid-fotografen wordt geadviseerd om zowel Instagram als Facebook Camera op hun telefoon of tablet te houden. De eerste kan worden gestart wanneer je een imitatie van filmfotografie nodig hebt, en de tweede - als je andere effecten wilt gebruiken en snel wilt weten welke nieuwe afbeeldingen je vrienden hebben toegevoegd.

Aanbevolen: