Spelersskins Installeren

Inhoudsopgave:

Spelersskins Installeren
Spelersskins Installeren

Video: Spelersskins Installeren

Video: Spelersskins Installeren
Video: Brawl Stars: Brawl Talk! New Legendary Brawler, Community Market, New Box, and MORE! - Concept Edit! 2024, April
Anonim

Door te wennen aan het gebruik van een bepaalde speler, wil ik variatie toevoegen door het uiterlijk ervan te veranderen. Dit kan worden gedaan met behulp van spelerhoezen of "skins". Laten we, aan de hand van het voorbeeld van Windows Media Player, populair onder gebruikers, eens kijken naar de procedure voor het installeren van nieuwe skins.

Spelersskins installeren
Spelersskins installeren

instructies:

Stap 1

Standaard start Windows Media Player in bibliotheekmodus. Dit is handig als al uw nummers op de harde schijf zijn opgenomen met informatie over album, artiest, genre, enz., waarop de speler de bestanden in zijn bibliotheek indeelt. Maar in de meeste gevallen bevatten de bestanden niet alle benodigde gegevens en is de bibliotheek niet erg handig in gebruik. Je moet tevreden zijn met de dekkingsmodus.

Stap 2

Om een nieuwe "skin" te installeren, schakelt u over naar de skin-selectiemodus. Dit kan door met de rechtermuisknop te klikken in een vrij gedeelte van de menubalk van de speler en de opdracht "Skinselectie" te kiezen in het contextmenu.

Stap 3

Er wordt een menu geopend voor het selecteren en instellen van skins voor de speler. Standaard is de lijst klein en wilt u waarschijnlijk een originele "skin" plaatsen. Om dit te doen, klikt u op de knop "Andere covers" om naar de officiële Microsoft-pagina te gaan, waar u elke gewenste cover gratis kunt downloaden.

Stap 4

Selecteer de "skin" waarin u geïnteresseerd bent en klik op het pictogram om te downloaden. Nadat het bestand is gedownload, klikt u erop en het wordt onmiddellijk op uw computer geïnstalleerd en toegevoegd aan de lijst met covers. Selecteer een "skin" uit de lijst en klik erop om deze in te stellen als de huidige skin.

Aanbevolen: