Hoe De Adresbalk Weer Te Geven?

Inhoudsopgave:

Hoe De Adresbalk Weer Te Geven?
Hoe De Adresbalk Weer Te Geven?

Video: Hoe De Adresbalk Weer Te Geven?

Video: Hoe De Adresbalk Weer Te Geven?
Video: bladwijzerbalk Google Chrome weergeven 2024, April
Anonim

De adresbalk is vaak een noodzakelijk onderdeel van het menu, maar om de een of andere reden hebben Microsoft-ontwikkelaars besloten deze uit de interface te verwijderen in de nieuwste versies van besturingssystemen. U kunt hier hulpprogramma's van derden gebruiken.

Hoe de adresbalk weer te geven?
Hoe de adresbalk weer te geven?

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Als u de adresbalk in de verkenner bent kwijtgeraakt, gaat u naar een willekeurige map op uw computer of klikt u op het item "Extra" en schakelt u de weergave in. Als u het besturingssysteem Windows XP Service Pack 3 hebt geïnstalleerd (u kunt dit zien in de computereigenschappen door er met de rechtermuisknop op te klikken), is het onmogelijk om de adresbalk terug te sturen. Hier moet u speciale hulpprogramma's gebruiken om het uiterlijk van het systeem aan te passen.

Stap 2

Als u de weergave van de adresbalk in uw webbrowser wilt inschakelen, opent u ook de weergave-instellingen en selecteert u het juiste item. Voor sommige browsers is het inschakelen van de adresbalk ook alleen beschikbaar via het instellingenpaneel voor systeemweergave. Het is standaard ingeschakeld in alle browsers, dus het verdwijnen ervan kan natuurlijk te wijten zijn aan virussen op uw computer, als u het niet zelf uit het menu hebt verwijderd. In dit geval kunt u het beste een volledige computerscan uitvoeren met een antivirusprogramma met bijgewerkte databases.

Stap 3

Als de adresbalk uit het menu is verdwenen nadat u een programma van derden hebt geïnstalleerd, gebruikt u het hulpprogramma om de status van het besturingssysteem te herstellen. Het terugdraaipunt wordt handmatig aangemaakt door de gebruiker of door het programma zelf tijdens de installatie. Ga door het menu-item "Start" in de standaard softwarehulpprogramma's en voer "Systeemherstel" uit.

Stap 4

Gebruik de pijlen om het terugdraaipunt op de kalender te vinden voorafgaand aan de installatie van dit programma, waarna de adresbalk verdween, en draai vervolgens het systeem terug. Houd er rekening mee dat alle instellingen van de software en het besturingssysteem die u hebt gemaakt, terugkeren naar de staat op dat moment. De bestanden blijven behouden, maar de verplaatste items keren terug naar hun oorspronkelijke locatie.

Aanbevolen: