Hoe De Start Op Het Bureaublad Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Start Op Het Bureaublad Te Verwijderen
Hoe De Start Op Het Bureaublad Te Verwijderen

Video: Hoe De Start Op Het Bureaublad Te Verwijderen

Video: Hoe De Start Op Het Bureaublad Te Verwijderen
Video: Prullenbak verwijderen van het bureaublad in Windows 10 2024, April
Anonim

Met behulp van de "Start"-knop is het eenvoudig om applicaties te starten die op de computer zijn geïnstalleerd, toegang te krijgen tot verschillende bronnen en opdrachten in te stellen. Natuurlijk is deze knop nodig, maar dit betekent niet dat deze een standaard uiterlijk moet hebben of permanent op het scherm moet staan. Er zijn verschillende manieren om de Start-knop op het bureaublad te verwijderen.

Hoe de start op het bureaublad te verwijderen
Hoe de start op het bureaublad te verwijderen

instructies:

Stap 1

De Start-knop kan worden gewijzigd in een Windows-vlagknop of een ander pictogram. Om dit te doen, moet u het juiste Windows-thema installeren. Er is mogelijk geen geschikt thema in de standaardcollectie, dus selecteer het type "Start"-knop dat u nodig hebt in de thema's die op internet worden aangeboden. Download het thema dat je leuk vindt.

Stap 2

Om een nieuw thema te installeren, klikt u met de rechtermuisknop in een vrije ruimte op het bureaublad, selecteert u Eigenschappen in het vervolgkeuzemenu - het dialoogvenster Eigenschappen: Weergave wordt geopend. Het kan op een andere manier worden opgeroepen: ga via het menu "Start" naar het "Configuratiescherm" en klik op het pictogram "Beeldscherm". Als het paneel is gecategoriseerd, zoekt u naar het gewenste pictogram in de categorie Uiterlijk en thema's.

Stap 3

Ga in het dialoogvenster "Eigenschappen: Weergave" naar het tabblad "Thema" en gebruik de vervolgkeuzelijst om "Bladeren" te selecteren. Specificeer in het extra geopende dialoogvenster het pad naar het nieuwe thema met de. Theme-extensie, klik op de knop "Toepassen" en sluit het eigenschappenvenster door op de knop OK of op het X-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster te klikken. Als het nieuwe thema een.msstyles-extensie heeft, download en voer dan ook de Uxtheme Multi-patcher uit. In sommige gevallen worden thema's geïnstalleerd met speciale programma's (bijvoorbeeld Style XP).

Stap 4

U kunt de "Start"-knop op het "Desktop" op een andere manier verwijderen. Om dit te doen, moet u de "Taakbalk" verbergen waarop de knop zich bevindt. Klik hiervoor met de rechtermuisknop ergens in de "Taakbalk". Selecteer Eigenschappen in het vervolgkeuzemenu om het dialoogvenster Taakbalk en Startmenu Eigenschappen te openen. Het kan op een andere manier worden opgeroepen: ga naar het "Configuratiescherm" via het menu "Start" en selecteer het pictogram "Taakbalk en startmenu" in de categorie "Vormgeving en thema's".

Stap 5

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Taakbalk" en stel de markering in het veld "Taakbalk automatisch verbergen" in. In het veld met een miniatuur zal het paneel van uiterlijk veranderen. Klik op de knop "Toepassen" en sluit het venster met paneeleigenschappen. Nu zal de "Taakbalk" van de onderkant van het scherm vallen. Om het op te roepen, beweegt u de muiscursor naar de onderkant van het scherm en wacht u een paar seconden - de "Taakbalk" zal verschijnen.

Aanbevolen: