Hoe De Start Terug Te Brengen Naar Het Bureaublad

Inhoudsopgave:

Hoe De Start Terug Te Brengen Naar Het Bureaublad
Hoe De Start Terug Te Brengen Naar Het Bureaublad

Video: Hoe De Start Terug Te Brengen Naar Het Bureaublad

Video: Hoe De Start Terug Te Brengen Naar Het Bureaublad
Video: Remove Tiles from Screen in Windows 10 and get your Desktop Back 2023, Maart
Anonim

Onlangs, na het opnieuw opstarten van de computer, begonnen veel gebruikers hun "Desktop", de taakbalk, de "Start"-knop en het systeemvak te verliezen. Ook werken verschillende sneltoetsen niet. Alleen de combinatie Ctrl + Alt + Del werkt. Wanneer de "Taakbeheer" verschijnt, wordt explorer.exe niet gevonden in de processen. Dit wordt veroorzaakt door virussen. Maar virussen zijn niet altijd de schuldige. Dit kan gebeuren na een crash van het besturingssysteem als gevolg van het onjuist afsluiten van de computer, enz.

Hoe de start terug te brengen naar het bureaublad
Hoe de start terug te brengen naar het bureaublad

instructies:

Stap 1

Het allereerste dat u kunt proberen, is een "System Rollback" uitvoeren. Om dit te doen, start u op in de veilige modus. Druk bij het aanzetten van de computer kort op de F8-toets op het toetsenbord en selecteer "Veilige modus" in het keuzevenster. In deze modus worden alleen de services die nodig zijn voor Windows geladen. Er wordt niets extra's geladen.

Stap 2

Selecteer in het menu Start Alle programma's, vervolgens Bureau-accessoires, vervolgens Systeemwerkset en vervolgens Systeemherstel. Selecteer een herstelpunt voordat het startmenu verdween. Als u klaar bent, zal het hulpprogramma Systeemherstel uw computer opnieuw opstarten.

Stap 3

Als Systeemherstel niet voor u werkt, probeert u het volgende. Voer het hulpprogramma uit voor het bewerken van het register regedit.exe via Taakbeheer. Zoek en verwijder de registersleutel HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / WindowsNT / CurrentVersion / Image File Execution Options / explorer.exe. Start vervolgens uw computer opnieuw op.

Stap 4

Als dat niet helpt, probeer dan uw computer te testen met het gratis AVZ-hulpprogramma. Download een gratis en klein hulpprogramma AVZ van internet. Voer het uit vanaf elk medium en selecteer "Systeemherstel" in het menu "Bestand".

Stap 5

Vink in het venster dat wordt geopend met de naam "Systeeminstellingen herstellen" alle vakjes aan, behalve "Automatisch herstel SPI / LSP-instellingen". Vervolgens moet u het selectievakje onder "SPI / LSP- en TCP / IP-instellingen opnieuw instellen" uitschakelen. Schakel ook het selectievakje "Volledig opnieuw maken van SPI-instellingen" uit.

Populair per onderwerp