Een Afbeelding Invoegen In Een Enquête

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Invoegen In Een Enquête
Een Afbeelding Invoegen In Een Enquête

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Enquête

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Enquête
Video: Word - afbeelding invoegen 2024, Mei
Anonim

Op veel sites kun je nu polls zien die zijn toegevoegd door auteurs over verschillende onderwerpen. In het ucoz-systeem wordt bijvoorbeeld standaard een enquête "Wat vindt u van onze site" aan de startpagina toegevoegd. U kunt afbeeldingen aan uw enquête toevoegen om deze te versieren.

Een afbeelding invoegen in een enquête
Een afbeelding invoegen in een enquête

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Kies een afbeelding voor plaatsing in uw enquête. Het moet een klein *.gif- of *.jpg-bestand zijn. Upload dit bestand vervolgens naar een gratis hostingservice voor afbeeldingen om een link naar de afbeelding te krijgen. Ga bijvoorbeeld naar de site https://www.radikal.ru/. Met deze service kunt u het afbeeldingsbestand op de gewenste grootte aanpassen, in de gewenste mate draaien en de kwaliteit instellen.

Stap 2

Klik op de knop "Bestand selecteren" en in het menu dat wordt geopend, selecteer de gewenste afbeelding, klik op "Openen". Stel de instellingen in, klik op de knop "Download". Na het downloaden krijgt u een permanente link naar dit bestand om de foto op de site te plaatsen.

Stap 3

Open uw site in een html-editor en voeg afbeeldingen toe aan de enquête met behulp van speciale tags. Gebruik de tag om een afbeelding in uw enquête in te voegen.

Stap 4

Sla uw wijzigingen op. Als uw enquête is gemaakt met behulp van de service https://aeterna.qip.ru, kunt u de tag% img "Een link naar een afbeelding invoegen"% endil gebruiken om een afbeelding links van de tekst toe te voegen of% img " Voeg een link naar een afbeelding in"% endir - rechts van de tekst.

Stap 5

Voeg afbeeldingen toe aan de enquête die wordt gehost op de ucoz.ru-service. Ga hiervoor naar de site, log in met beheerdersrechten. Ga naar het "Configuratiescherm", klik op de knop "Polls" en vervolgens - "Enquête toevoegen". Klik onderaan op de link "Bestandsbeheer", gebruik deze om het afbeeldingsbestand te downloaden, plak de link ernaar in de regel met het eerste antwoord. Voeg op dezelfde manier andere afbeeldingen toe.

Stap 6

Gebruik de volledige links naar de afbeelding om afbeeldingen in de enquête als antwoorden te gebruiken. Ook in het systeem is er een speciale module "Poll met foto's", gemaakt voor het stemmen op foto's. Selecteer het in het gedeelte Polls, upload de gewenste afbeeldingsbestanden, voeg er beschrijvingen aan toe, stel de instellingen in en klik op Poll maken.

Aanbevolen: