Hoe Een Spambanner Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spambanner Te Verwijderen
Hoe Een Spambanner Te Verwijderen
Anonim

Hoe vervelend is het als een computer volledig wordt geblokkeerd door een spambanner, waarvan de tekst zegt dat om te kunnen blijven werken een sms moet worden gestuurd naar "die en die" nummer, enz., anders na een bepaalde tijd de systeem en alle computergegevens worden vernietigd. Haast je niet om de zak van cybercriminelen aan te vullen - dit zal het probleem niet oplossen. Er zijn andere manieren om dit probleem op te lossen, en zelfs zonder Windows opnieuw te installeren.

Hoe een spambanner te verwijderen
Hoe een spambanner te verwijderen

instructies:

Stap 1

Methode één: zet uw computer in de veilige modus. Selecteer Uitvoeren in het menu Start en typ msconfig in de opdrachtregel. Selecteer vervolgens Opstarten en klik op Alles uitschakelen. Na het opnieuw opstarten, in de normale modus, volgt u dezelfde stappen. Maar voeg nu slechts één voor één selectievakjes toe aan de lijst en start elke keer opnieuw op totdat u het bannerbestand tegenkomt. Zoek het vervolgens op uw harde schijf en verwijder het.

Stap 2

De tweede methode is geschikt als de banner niet het volledige bureaubladoppervlak in beslag neemt. Druk op Ctrl + Alt + Delete en bekijk de lopende processen, waarbij u ze een voor een uitschakelt, te beginnen onderaan de lijst. Wanneer u de banner vindt, verwijdert u deze, zoals bij de eerste methode, ook op uw harde schijf.

Stap 3

De derde methode is om het systeem terug te draaien naar een bepaalde datum waarop het probleem zich nog niet heeft voorgedaan. Deze methode kan ook enkele van de soms voorkomende systeemfouten oplossen. Het punt is dat besturingssystemen periodiek statusherstelpunten maken. En door deze herstelbewerking voor een bepaalde datum is het mogelijk om terug te gaan naar een van de eerder gemaakte punten. Voer het herstel uit via "Start" - "Alle programma's" - "Accessoires" - "Systeemwerkset" - "Systeemherstel".

Stap 4

Als de ransomware-banner verhindert dat het systeem volledig opstart in de veilige modus of in de normale modus, gebruik dan de vierde methode. Start het systeem opnieuw op. Druk aan het begin van de download op de F8-knop. Open het menu om opstartopties te selecteren. Kies Veilige opstartmodus die ondersteuning voor de opdrachtregel bevat. Voer de opdrachtregel in die verschijnt:% systemroot% system32

estore

strui.exe. Druk op Enter. Hiermee wordt de systeemherstelfunctie gestart. Volg dan gewoon de instructies van het systeem. Selecteer een hersteldatum waar eerder geen probleem was. Dit is een bijzonder ingekorte versie van het opnieuw opstarten, dus het gaat om het laden van de Windows-shell en daarom bereikt de banner het niet.

Aanbevolen: