Hoe Een Vergeten Login Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vergeten Login Te Vinden
Hoe Een Vergeten Login Te Vinden

Video: Hoe Een Vergeten Login Te Vinden

Video: Hoe Een Vergeten Login Te Vinden
Video: Inloggen zonder wachtwoord 2024, Mei
Anonim

Vaak bieden veel sites op internet hun bezoekers aan om zich te registreren. En dan is het tijdens het proces mogelijk om binnen te komen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. De situatie is vergelijkbaar met e-mail of online games. Als u uw login echter lange tijd niet gebruikt, is deze verloren of vergeten. In dergelijke gevallen moet u het herstelsysteem gebruiken.

Hoe een vergeten login te vinden
Hoe een vergeten login te vinden

Het is nodig

Personal computer, internet

instructies:

Stap 1

Als u bijvoorbeeld uw login van e-mail op Rambler bent kwijtgeraakt, moet u het volgende doen. Neem contact op met gebruikers met wie u eerder hebt gecorrespondeerd. Ze hebben zeker uw eerdere correspondentie. Ze moeten headers bevatten die uw gebruikersnaam aangeven. Zo kunt u uw gegevens snel herstellen. Dergelijke acties kunnen op elke e-mail worden gedaan, niet alleen op Ramblere. U kunt uw browser bekijken. Velen van hen slaan gegevens op zoals wachtwoord en login. In Mozille kan dit vrij snel worden gedaan. Ga naar de sectie "Extra". Selecteer daar "Instellingen". Ga naar de optie "Bescherming" en selecteer vervolgens "Opgeslagen wachtwoorden". Standaard slaat de browser alle wachtwoorden en logins op. Vind degene die je nodig hebt.

Stap 2

Als de gegevens verloren zijn gegaan van een sociaal netwerk of een andere site, doet u het volgende. Ga naar je e-mail, zoek de registratiebrief die meestal wordt verzonden. Het bevat uw inloggegevens voor de site. Als alternatief kunt u de hulp van een beheerder gebruiken. Hij zal altijd helpen. Open het vanaf de startpagina. Schrijf een brief waarin u om herstel van verloren gegevens vraagt. Als u uw gebruikersnaam bent vergeten, probeer dan uw e-mailadres. Soms helpt het. Met behulp van e-mail herstelt u uw gebruikersnaam.

Stap 3

Als u uw inloggegevens bent vergeten, gebruik dan het herstelformulier. Hiervoor is er een knop "Vergeten?". Sommige sites bieden hulp aan hun gebruikers. Vind de gegevens om contact op te nemen met de administratie. Bel de telefoon en vraag om hulp. U wordt geholpen om uw gegevens te herstellen. Gegevens zoals login en wachtwoord voor het betreden van het spel kunnen ook verloren gaan. Om uw account te herstellen, moet u het voorgestelde formulier invullen. Geef daarin uw postadres en andere benodigde informatie op. U ontvangt een reactie met een herstelformulier. Vul alle gevraagde gegevens opnieuw in en verzend ze. Op deze manier herstel je je gegevens en kun je het spel betreden.

Aanbevolen: