Flash-advertenties Verwijderen

Inhoudsopgave:

Flash-advertenties Verwijderen
Flash-advertenties Verwijderen

Video: Flash-advertenties Verwijderen

Video: Flash-advertenties Verwijderen
Video: How to remove Popup ads from Android Mobile | 100% Free | No tools Required 2024, Maart
Anonim

Een groot aantal gebruikers is al allerlei soorten flashbanners tegengekomen. Om dit probleem op te lossen zijn er speciale programma's ontwikkeld en zijn er methoden gevonden om dit virus uit te schakelen.

Flash-advertenties verwijderen
Flash-advertenties verwijderen

Het is nodig

  • - dr. Web CureIt;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Start uw computer opnieuw op en start de veilige modus van het besturingssysteem. Om dit te doen, houdt u de F8-toets ingedrukt tijdens het opstartproces en selecteert u het juiste item nadat u het menu met opstartopties hebt geopend. Wacht tot uw besturingssysteem opstart in de geselecteerde modus. Het is mogelijk dat het advertentievenster niet verschijnt nadat u zich hebt aangemeld bij Windows.

Stap 2

Download dr. Web CureIt van de officiële website van het bedrijf https://www.freedrweb.com. U kunt hiervoor een andere computer gebruiken. Voer het hulpprogramma uit in de veilige modus van Windows en wacht op de scanresultaten. Verwijder de bestanden die de viruscode bevatten.

Stap 3

Probeer een code in te voeren om het advertentievenster uit te schakelen. Ga hiervoor naar de volgende bronnen: https://sms.kaspersky.ru, https://support.kaspersky.ru/viruses/deblocker, https://www.drweb.com/unlocker/index/ en https:// www.esetnod32.ru /.support / winlock. In dit geval kan zelfs een mobiele telefoon worden gebruikt.

Stap 4

Voer de door de systemen voorgestelde combinaties in het bannerveld in. Voer het CureIt-programma uit of voer een systeemscan uit met de geïnstalleerde antivirussoftware.

Stap 5

Als je in de veilige modus toegang hebt gekregen tot de bronnen van het besturingssysteem, zoek en verwijder dan zelf de virusbestanden. Open de map System32 in de Windows-map van de systeempartitie van de schijf. Schakel het sorteren van bestanden op type in.

Stap 6

Zoek bestanden waarvan de naam de combinatie van letters lib bevat. Hun extensie zou.dll moeten zijn. Verwijder deze bestanden met de Shift- en Delete-toetsen. Start je computer opnieuw op. Zorg ervoor dat de flashbanner niet meer actief is. Zorg ervoor dat u de virusdatabases van de antivirus die u gebruikt bijwerkt en scan de systeempartitie.

Aanbevolen: