Hoe Pijlen Van Labels Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Pijlen Van Labels Te Verwijderen
Hoe Pijlen Van Labels Te Verwijderen

Video: Hoe Pijlen Van Labels Te Verwijderen

Video: Hoe Pijlen Van Labels Te Verwijderen
Video: How to remove beer labels (without chemicals) 2024, April
Anonim

De afbeelding van snelkoppelingen in Microsoft Windows-besturingssystemen wordt aangevuld met een kleine pijl in de linkerbenedenhoek van het pictogram van de aangeroepen toepassing of het aangeroepen bestand. U kunt de pijl van het label verwijderen door de afbeelding van de pijl om te leiden.

Hoe pijlen van labels te verwijderen
Hoe pijlen van labels te verwijderen

instructies:

Stap 1

Deze afbeelding van een pijl op labels (soms een pijl omlijst in een vierkant) is een grafisch png-bestand. Voor een correcte omleiding heeft u een leeg png-bestand nodig, dat wil zeggen een transparant pictogram. De instructie werkt op Windows 7: Download het archief via de link: www.commix.ru/remove_arrow.zip. Open het archief met een willekeurig archiefprogramma, bijvoorbeeld het WinRAR-programma

Stap 2

Verplaats het bestand "blank.ico" van dit archief naar de map C: WINDOWS en vervang het originele bestand.

Stap 3

Voer nu vanuit hetzelfde archief het registerbewerkingsbestand "RemoveArrow.reg" uit en laat de wijzigingen op het systeem worden toegepast.

Stap 4

Na de uitgevoerde handeling moet u uitloggen en weer inloggen, u kunt uw computer gewoon opnieuw opstarten. Nu worden de snelkoppelingen weergegeven zonder pijlen. Om de pijlen terug te brengen naar de snelkoppelingen in Windows 7, gebruikt u het bestand "RestoreArrow.reg" uit hetzelfde archief.

Stap 5

Gebruikers van de besturingssystemen Windows Vista en Windows XP verwijderen snelkoppelingen op een iets andere manier. Zoek in het "Start"-programma "Uitvoeren" ("Uitvoeren"), meestal bevindt het zich in de standaardprogramma's, de map "Systeem". Voer het uit en voer "regedit.exe" in de startregel van het programma in (zonder aanhalingstekens). De register-editor wordt voor u geopend.

Stap 6

Gebruik het linkermenu om de mappen erin te vinden:

- HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasseslnk-bestand

- HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREKlassenspiffile

Verwijder de parameter "Is Shortcut" in deze mappen. Sluit vervolgens de Register-editor en start uw computer opnieuw op. Om pijlen terug te brengen naar snelkoppelingen, herschrijft u deze parameter in de mappen.

Aanbevolen: