Hoe Pijlen Op Labels Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Pijlen Op Labels Te Verwijderen
Hoe Pijlen Op Labels Te Verwijderen

Video: Hoe Pijlen Op Labels Te Verwijderen

Video: Hoe Pijlen Op Labels Te Verwijderen
Video: HOW TO REMOVE STICKERS ON BOTTLES | EASY NATURAL WAY 2023, Maart
Anonim

In het Windows-besturingssysteem bevat het bureaublad pictogrammen voor programma's, die in feite hun startsnelkoppelingen zijn. Wat maakt een label anders dan andere soorten pictogrammen? De aanwezigheid van een kleine pijl erop in de linkerbenedenhoek, die een deel van de afbeelding bedekt. Niet alle gebruikers zijn hier blij mee en sommige mensen willen dergelijke pijlen van de labels verwijderen. Gebruik de onderstaande instructies om ze te verwijderen.

Mapsnelkoppeling voor en na wijzigingen
Mapsnelkoppeling voor en na wijzigingen

Noodzakelijk

geïnstalleerd besturingssysteem van de Windows-familie

instructies:

Stap 1

Roep het contextmenu op door met de rechtermuisknop te klikken in een willekeurig gebied van het bureaublad dat vrij is van pictogrammen, zoek het item "Nieuw" in het onderste gedeelte en beweeg de aanwijzer erover.

Stap 2

In het submenu dat verschijnt, selecteert u het item "Tekstdocument" door met de linkermuisknop te klikken. Er verschijnt een pictogram van een nieuw tekstbestand op het bureaublad en u wordt gevraagd om het onmiddellijk te hernoemen. Standaard is de gegenereerde naam van het nieuwe bestand "Text Document.txt", die wordt gemarkeerd en de cursor aan het einde knippert - na de txt-extensie

Stap 3

Druk op de End-toets op het toetsenbord en wis vervolgens met Backspace deze txt-extensie, vervang ze door reg en druk vervolgens op Enter

Stap 4

Het systeem zal u vragen of u echt een handeling moet uitvoeren. Bevestig uw keuze. Laten we het bestand "Text document.reg" ophalen. Het is ontworpen om wijzigingen aan te brengen in het Windows-register, die worden uitgevoerd door het systeemhulpprogramma regedit.exe

Stap 5

Open het gemaakte bestand voor wijzigingen door erover te bewegen en op de rechtermuisknop te drukken, en in het contextmenu dat verschijnt, selecteer het item "Wijzigen". Er wordt een bewerkingsvenster geopend.

Stap 6

Kopieer de volgende tekst zoals deze is: REGEDIT4 [HKEY_CLASSES_ROOTlnkfile]

"IsShortCut" ="

"IsNotShortCut" = -

[HKEY_CLASSES_ROOTpiffile]

"IsShortCut" ="

"IsNotShortCut" = -

Stap 7

Sla het bestand op door op de toetscombinatie Ctrl-S te drukken of door "Bestand -> Opslaan" in het menu te selecteren, sluit het bestand vervolgens met Alt-F4 of klik op de knop Venster sluiten.

Stap 8

Om de aangebrachte wijzigingen te testen, heropent u het bestand zoals beschreven in stap 5 en sluit u het nadat u zeker weet dat alles correct is.

Stap 9

Het gemaakte bestand moet worden gestart, of het contextmenu ervan, door met de rechtermuisknop te klikken en het bovenste item "Samenvoegen" te selecteren.

Stap 10

Het systeem zal u vragen of u echt informatie uit dit bestand aan het register wilt toevoegen. Bevestig uw keuze.

Stap 11

Start het systeem opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Populair per onderwerp