Een Gebruikersbalk In Een Handtekening Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Gebruikersbalk In Een Handtekening Plaatsen
Een Gebruikersbalk In Een Handtekening Plaatsen

Video: Een Gebruikersbalk In Een Handtekening Plaatsen

Video: Een Gebruikersbalk In Een Handtekening Plaatsen
Video: Mac: Eenvoudig (digitaal) je handtekening plaatsen op documenten 2024, Mei
Anonim

Gebruikersbalk - (vertaald uit het Engels) betekent een grafische afbeelding die door de gebruiker is ingesteld als grafische handtekening voor een profiel. Gebruikersbalken zijn meestal een kleine rechthoekige tekening die qua vorm op een liniaal lijkt.

Een gebruikersbalk in een handtekening plaatsen
Een gebruikersbalk in een handtekening plaatsen

Noodzakelijk

Userbars.ru-service

instructies:

Stap 1

De standaard gebruikersbalk, evenals zijn ondersoort (liniaal), kunt u zelf maken of van de site kopiëren. Het beheer van elk forum stelt de regels vast voor het gebruik van de bron, volgens welke de gebruiker een gebruikersbalk van een bepaalde grootte kan instellen. Het niet naleven van deze regels leidt tot een vertraging bij het laden van sitepagina's, dus lees deze regels voordat u de gebruikersbalk installeert.

Stap 2

Dan kun je beginnen met het kiezen van een gebruikersbalk. Een grote verzameling profielfoto's is te vinden op de site userbars.ru. Deze site heeft een verzameling van meer dan 60 duizend afbeeldingen. Met deze bron kunt u op 2 manieren een geschikte foto kiezen: door te zoeken op naam en op categorie.

Stap 3

Na het laden van de hoofdpagina van de userbars-service is het niet nodig om te registreren. Registratie is handig voor degenen die gebruikersbalken tekenen en op de site plaatsen. Als u precies weet wat u op de gebruikersbalk wilt zien, gebruik dan de zoekfunctie op naam: klik met de linkermuisknop in de rechterbovenhoek, voer een woord of zin in om te zoeken en klik vervolgens op de knop "Zoeken" of de "Enter"-toets.

Stap 4

Als u nog steeds niet weet welke foto u in uw profielhandtekening wilt zien, gaat u naar het gedeelte "Categorieën" en selecteert u de gewenste optie, bijvoorbeeld "Muziek", "Auto's", "Computers", enz.

Stap 5

Het maakt niet uit welke zoekmethode je gebruikt, je komt toch op een pagina terecht met een groot aantal gebruikersbalken. Opgemerkt moet worden dat niet alle afbeeldingen van uw verzoek op de pagina worden weergegeven, er is paginanavigatie onderaan de pagina. Zodra u stopt bij één gebruikersbalk, klikt u erop. De gebruikersbalk van uw keuze wordt in een nieuw tabblad geladen, klik op de knop "BB- en HTML-code ophalen om op de pagina te plaatsen". In het geopende venster klikt u op de link "Kopiëren naar klembord" tegenover de BB-code of HTML-code, afhankelijk van de ondersteuning van de site waar u deze gebruikersbalk wilt plaatsen.

Stap 6

Ga naar uw site of forum en ga vervolgens naar uw profiel bewerken. Zoek het veld "Handtekening" en plak de eerder gekopieerde gebruikersbarcode door op "Ctrl" + "V" of "Shift" + "Invoegen" te drukken.

Stap 7

Klik op de knop Verzenden of Opslaan onder aan het venster met profielinstellingen bewerken. De gebruikersbalk is met succes geïnstalleerd en zal in de toekomst in elk van uw berichten worden weergegeven.

Aanbevolen: