Een Grafische Elektronische Handtekening Maken Electronic

Inhoudsopgave:

Een Grafische Elektronische Handtekening Maken Electronic
Een Grafische Elektronische Handtekening Maken Electronic

Video: Een Grafische Elektronische Handtekening Maken Electronic

Video: Een Grafische Elektronische Handtekening Maken Electronic
Video: Hoe teken je een PDF met een digitale handtekening? 2024, Mei
Anonim

Een elektronische digitale handtekening kan grafisch worden toegevoegd aan documenten die zijn gemaakt in een van de MS Office-toepassingen, d.w.z. zoals het eruit ziet op handgeschreven papier. Om dit te doen, moet je een apart bestand met haar stijl maken.

Een grafische elektronische handtekening maken electronic
Een grafische elektronische handtekening maken electronic

Het is nodig

  • - scanner;
  • - een voorbeeld van de omtrek van de handtekening;
  • - Photoshop-programma van elke versie.

instructies:

Stap 1

Teken op een blanco vel papier. De grootte van je handtekening maakt nog niet uit. Photoshop openen. Ga naar het menu "Bestand" -> "Importeren" en selecteer het model van de geïnstalleerde scanner in het menu dat wordt geopend.

Stap 2

Wacht tot de apparatuur het gescande document met uw handtekening in Photoshop importeert. Sluit de scannertoepassing. Gebruik de tool "Frame" ("bijsnijden") om het document bij te snijden tot de grootte van de handtekening.

Stap 3

Nu moeten we de achtergrond verwijderen. Selecteer het met het gereedschap Toverstaf met een tolerantie van ongeveer 25-30 en druk op Del. Als u een bericht krijgt dat de afbeelding is vergrendeld, gaat u naar "Laag" -> "Nieuw" -> "Van achtergrond" en wordt de afbeelding beschikbaar voor bewerking. Selecteer vervolgens het bijschriftgebied met het gereedschap Rechthoekige selectie en druk op Ctrl + C. Hiermee wordt de handtekening naar het klembord gekopieerd.

Stap 4

Maak een nieuw bestand met instellingen voor klembordgrootte en transparante achtergrondinhoud. Druk op Ctrl + V of sleep de handtekening met de muisaanwijzer naar een nieuw bestand. Reinig indien nodig de handtekening met het gereedschap Eraser.

Stap 5

Stel de gewenste afbeeldingsgrootte in. Een signatuur met een breedte van ca. 100 pixels en bijbehorende verticale beeldverhouding. Ga hiervoor naar "Afbeelding" -> "Afbeeldingsgrootte" (of Alt + Ctrl + I), vink het vakje "Behoud aspectverhouding" aan en selecteer de gewenste breedte van de afbeelding in pixels. Het programma stelt zelf de verticale maat in.

Stap 6

Sla uw handtekening op in een indeling die achtergrondtransparantie ondersteunt. Ga hiervoor naar "Bestand" -> "Opslaan voor web", selecteer het formaat (Preset) PNG-24, vink het vakje in het veld Transparantie aan en klik op Opslaan als u tevreden bent met hoe uw handtekening eruitziet.

Stap 7

Uw grafische elektronische handtekening is klaar. Dit bestand kan worden toegevoegd aan Word, Excel, Access-documenten en andere Office-toepassingen. Helaas werkt deze handtekening niet voor pdf-documenten.

Aanbevolen: