Hoe Teken Je Een Tekening?

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Tekening?
Hoe Teken Je Een Tekening?

Video: Hoe Teken Je Een Tekening?

Video: Hoe Teken Je Een Tekening?
Video: HOW TO DRAW A CUTE LOLLIPOP, THINGS TO DRAW 2024, April
Anonim

Je kunt de ene afbeelding op verschillende manieren in de andere plaatsen - op een personal computer staan verschillende programma's ter beschikking van de gebruiker, waarmee een leek in computergraphics dit kan doen. De meest voorkomende toepassingen van dit soort zijn de Microsoft Word-tekstverwerker en de standaard Windows-grafische editor Paint.

Hoe teken je een tekening?
Hoe teken je een tekening?

Noodzakelijk

Grafische editor Paint of tekstverwerker Microsoft Office Word

instructies:

Stap 1

U kunt MS Paint starten via het hoofdmenu van Windows - de bijbehorende link is geplaatst in de subsectie "Standaard" van de sectie "Alle programma's". Maar je kunt het anders doen - druk op Win, typ pai en druk op de Enter-toets.

Stap 2

Laad eerst in de grafische editor die van de afbeeldingen die op de achtergrond zal staan - de achtergrondafbeelding. Dit kan door het bestand eenvoudig van het bureaublad te slepen, of door het in de map "Verkenner" van de map in het MS Paint-venster te openen, of u kunt het standaarddialoogvenster gebruiken dat wordt geopend met de toetsencombinatie Ctrl + O.

Stap 3

Plaats dan de tweede bovenop deze foto. Open hiervoor de vervolgkeuzelijst "Invoegen" op het tabblad "Home" in het applicatiemenu en selecteer "Invoegen uit". Zoek in het dialoogvenster dat wordt geopend het bestand van de tweede afbeelding en klik op de knop "Openen".

Stap 4

Paint plaatst de voorgrondafbeelding in de linkerbovenhoek van de achtergrond - verplaats deze met de muis naar de gewenste positie. Wijzig indien nodig de afmetingen door de ankerpunten in de hoeken van de ingevoegde afbeelding met de muis te verplaatsen.

Stap 5

Sla de gecombineerde afbeelding op - klik op de blauwe naamloze knop in de linkerbovenhoek van Paint, open het menu, ga naar het gedeelte "Opslaan als" en selecteer een van de grafische formaten. Geef het nieuwe bestand vervolgens een naam, kies een opslaglocatie en klik op Opslaan.

Stap 6

Om de ene afbeelding in de andere in de tekstverwerker Microsoft Word te plaatsen, plaatst u de invoegcursor op de gewenste positie en gaat u naar het tabblad "Invoegen" in het menu. Klik in de groep "Illustraties" met opdrachten op de knop "Afbeelding", zoek in het dialoogvenster het afbeeldingsbestand voor de achtergrond en klik op de knop "Invoegen".

Stap 7

Maak van de ingevoegde afbeelding een achtergrond - klik er met de rechtermuisknop op en selecteer in het gedeelte "Tekstterugloop" van het contextmenu "Achter tekst". Standaard plaatst Word de afbeelding in de linkermarge van het blad - verplaats deze met de muis naar de gewenste locatie. Als dit niet werkt, klik dan met de rechtermuisknop op de afbeelding, selecteer "Grootte en positie", op het tabblad "Positie", verwijder het vinkje bij het veld "Verplaatsen met tekst" en probeer het opnieuw.

Stap 8

Gebruik dezelfde "Afbeelding"-knop op het tabblad "Invoegen" om de tweede afbeelding in het document te plaatsen. Je hoeft er geen achtergrond van te maken, maar verplaats het gewoon naar de gewenste plaats boven de achtergrondafbeelding. Verklein vervolgens beide afbeeldingen en sla het document op.

Aanbevolen: