Hoe Twee Avi-bestanden Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Avi-bestanden Te Verbinden
Hoe Twee Avi-bestanden Te Verbinden

Video: Hoe Twee Avi-bestanden Te Verbinden

Video: Hoe Twee Avi-bestanden Te Verbinden
Video: hoe je AVI bestand omzetten in TS ( nederlands gesproken ) 2024, Mei
Anonim

Het koppelen van videobestanden, in de breedste zin van het woord, heet montage. Daarom moet u, zelfs voor zo'n eenvoudige verlijming van twee videofragmenten, een beroep doen op videobewerkingssoftware, zoals Pinnacle Studio.

Hoe twee avi-bestanden te verbinden
Hoe twee avi-bestanden te verbinden

Noodzakelijk

Pinacle Studio-software

instructies:

Stap 1

De verbinding van twee avi-bestanden kan worden gedaan met behulp van een groot aantal videobewerkingssoftware, zowel betaald als gratis. De beste software voor eenvoudige bewerking is echter Pinnacle Studio, die is ontworpen voor niet-lineaire bewerking. Dit programma is betaald, maar qua functies en intuïtieve interface is het onwaarschijnlijk dat er gratis analogen zullen worden gevonden. Installeer de Pinnacle Studio-software op uw computer en activeer deze met een licentiesleutel. Voer vervolgens het programma uit.

Stap 2

Open na het starten van het programma de videobewerkingsmodus door op de knop met het pictogram in de vorm van een videocamera te drukken. Boven in het programmavenster wordt een soort bestandsbeheerder geopend, waarmee u het pad naar het benodigde avi-bestand voor het programma kunt specificeren. Open het vervolgens met een dubbelklik. Daarna verschijnt een storyboard van het videobestand bovenaan het programmavenster. Selecteer alle frames en sleep ze naar de tijdlijn onder in het Pinnacle Studio-venster. Open vervolgens op dezelfde manier het tweede videobestand waarmee u verbinding wilt maken met het eerste. Nadat je zijn hele storyboard hebt geselecteerd, breng je het op dezelfde manier over naar de montagetape.

Stap 3

Sla het Pinnacle Studio-project op nadat u de twee videobestanden op de tijdlijn hebt aangesloten. Gebruik hiervoor de sneltoets Ctrl + S of de opdrachtreeks "Bestand" -> "Opslaan als …". Klik na het opslaan op de knop "Film uitvoeren" in de linkerbovenhoek van het venster. Selecteer in de instellingen voor filmuitvoer de doelmap om op te slaan, evenals het formaat van het toekomstige bestand - avi. Na de procedure voor het maken van een film, wordt een videobestand gemaakt van twee avi-bestanden in de opgegeven map geplaatst.

Aanbevolen: