Modules Uit Het Geheugen Verwijderen

Inhoudsopgave:

Modules Uit Het Geheugen Verwijderen
Modules Uit Het Geheugen Verwijderen

Video: Modules Uit Het Geheugen Verwijderen

Video: Modules Uit Het Geheugen Verwijderen
Video: Toshiba T110 serie: Geheugen vervangen 2024, Mei
Anonim

Het verwijderen van programmamodules uit het computergeheugen vindt plaats met behulp van Windows Taakbeheer. Dit is vaak vereist bij het verwijderen van bepaalde programma's uit de lijst met geïnstalleerde, meestal antivirusprogramma's.

Modules uit het geheugen verwijderen
Modules uit het geheugen verwijderen

instructies:

Stap 1

Om het programma te verwijderen, sluit u het en gaat u naar het bijbehorende menu op het bedieningspaneel. Wacht tot de lijst is samengesteld, zoek deze dan op en klik op de knop "Verwijderen".

Stap 2

Als je een fout hebt bij het verwijderen van een programma dat gerelateerd is aan een lopend proces, en het systeem vraagt je om de module uit het geheugen te verwijderen, gebruik dan om het programma te sluiten via het Windows Taakbeheer-systeemhulpprogramma. Dit komt doordat sommige programma's automatisch workflows starten, ondanks het feit dat hun werk al handmatig door de gebruiker is beëindigd. Dit geldt in het bijzonder voor antivirusprogramma's.

Stap 3

Druk op de toetsencombinatie Alt + Ctrl + Delete of Shift + Ctrl + Esc en ga vervolgens in het geopende venster naar het tabblad "Processen". Sluit alles af dat is gekoppeld aan het programma dat moet worden verwijderd. U kunt er een lijst van vinden op internet, of u kunt er gewoon met de rechtermuisknop op klikken en "Procesboom beëindigen" selecteren en vervolgens de verwijdering van het programma opnieuw uitvoeren. U kunt ook procesbeëindiging gebruiken, waarvan de namen zijn gekoppeld aan de naam van het programma of de ontwikkelaar ervan.

Stap 4

Als u bepaalde problemen ondervindt met betrekking tot het afsluiten van bepaalde programma's, sluit dan ook de boom met lopende processen via Windows Taakbeheer. Gebruik deze methode niet als de werkinformatie niet eerder is opgeslagen en u deze in de toekomst mogelijk nodig heeft, omdat u vaak al het werk opnieuw moet doen.

Stap 5

Gebruik deze methode ook niet voor het regelmatig afsluiten van een opdracht, wat geen bepaalde problemen veroorzaakt bij het sluiten en verwijderen, aangezien elke keer dat het geforceerd wordt voltooid, u de kans vergroot dat het snel opnieuw wordt geïnstalleerd.

Aanbevolen: