Hoe Het Programma Te Laten Opstarten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Te Laten Opstarten
Hoe Het Programma Te Laten Opstarten

Video: Hoe Het Programma Te Laten Opstarten

Video: Hoe Het Programma Te Laten Opstarten
Video: Programma's automatisch opstarten in Windows 10 2023, December
Anonim

De besturing van opstartprogramma's verschilt weinig in verschillende versies van het Windows-besturingssysteem. De procedure voor het toevoegen van de geselecteerde applicatie aan autorun kan door de gebruiker worden uitgevoerd zonder dat er extra software nodig is.

Hoe het programma te laten opstarten
Hoe het programma te laten opstarten

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Vouw de link "Opstarten" uit. Start de toepassing Windows Verkenner en zoek het uitvoerbare bestand van het programma dat aan het opstarten moet worden toegevoegd. Roep het contextmenu van het gevonden bestand op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Snelkoppeling maken" te selecteren. Maak een kopie van deze snelkoppeling in uw opstartmap.

Stap 2

Een andere manier om dezelfde actie uit te voeren, is door de opdracht shell: startup in het tekstveld van de zoekbalk in het hoofdmenu van het systeem in te voeren. Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de functietoets Enter te drukken en maak op dezelfde manier een kopie van de snelkoppeling van het gewenste programma.

Stap 3

Keer terug naar het hoofdmenu Start om een alternatieve methode te gebruiken om het geselecteerde programma aan het opstarten toe te voegen. Typ msconfig in de zoekbalk en bevestig het starten van het hulpprogramma door op de functietoets Enter te drukken. Ga naar het tabblad Opstarten van het dialoogvenster dat wordt geopend en gebruik de opdracht Toevoegen. Specificeer het gewenste programma en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de OK-knop te klikken.

Stap 4

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" om een andere methode toe te passen voor het toevoegen van de vereiste toepassing aan autorun en ga naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Typ regedit in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het hulpprogramma voor de registereditor door op de knop OK te klikken. - Vouw het volgende uit: - HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun - wijzig indien nodig de huidige gebruikersconfiguratie; - HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRunOnce - wijzig indien nodig de huidige configuratie voor één gebruiker; - HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrent-gebruikers wijzigen in de versie van MicrosoftWindowsCurrent_USER de nodige veranderingen. Start uw systeem opnieuw op om deze wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: