Hoe Twee Avi-bestanden Te Lijmen

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Avi-bestanden Te Lijmen
Hoe Twee Avi-bestanden Te Lijmen

Video: Hoe Twee Avi-bestanden Te Lijmen

Video: Hoe Twee Avi-bestanden Te Lijmen
Video: hoe je AVI bestand omzetten in TS ( nederlands gesproken ) 2024, Mei
Anonim

Je hebt van je vakantie veel aangename indrukken en net zo veel korte video's meegebracht. Het is natuurlijk veel handiger om deze video's in één bestand te plakken en ze allemaal tegelijk te tonen, in plaats van je vrienden te vragen te wachten tot je het volgende bestand vindt. Elke video-editor kan perfect omgaan met de taak om verschillende avi-bestanden te lijmen, inclusief die met camera's.

Hoe twee avi-bestanden te lijmen
Hoe twee avi-bestanden te lijmen

Noodzakelijk

  • - MotionDV Studio-software;
  • - avi-bestanden.

instructies:

Stap 1

Bereid avi-bestanden voor op verwerking. Om dit te doen, verzamelt u ze in één map.

Stap 2

Laad de bestanden die je gaat samenvoegen in de video-editor. Om dit te doen, klikt u met de linkermuisknop op de knop Map toevoegen in de rechterbovenhoek van het programmavenster. Klik in het venster Nieuwe map maken dat verschijnt op het mappictogram aan de rechterkant van het venster. Selecteer in het verkennervenster de map waarin uw avis is opgeslagen en klik op de knop OK.

Stap 3

Voeg de te plakken bestanden toe aan de tijdlijn. Om dit te doen, klikt u op de knop Weergave wisselen onder aan de video-editor, links van de tijdlijn. Nu wordt elk van de gelijmde avis's weergegeven als een enkel pictogram op de tijdlijn. Gebruik de muis om de bestanden naar de tijdlijn te slepen. U kunt het gemakkelijker doen: klik met de linkermuisknop op het eerste bestand, druk op de Shift-toets en klik op het laatste bestand. Klik met de linkermuisknop op de knop Toevoegen om track te bewerken, die zich boven de tijdlijn onder aan het programmavenster bevindt.

Stap 4

Voeg een overgang tussen bestanden in als u dat nodig acht. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram met de letter "T" dat verschijnt op de kruising van uw twee avi-bestanden. Selecteer de opdracht Overgang toevoegen. Selecteer in het geopende venster de overgang door met de linkermuisknop op het pictogram te klikken. Door aan de schuifregelaar onder het voorbeeldvenster te trekken, kunt u zien hoe de wandeling tussen uw twee video's eruit zal zien. Door de schuifregelaar Overgangstijd te slepen, kunt u de duur van de overgang verlengen of verkorten. Klik OK.

Stap 5

Sla de video op de harde schijf van uw computer op. Plaats hiervoor de cursor op de knop Uitvoer links in het programmavenster. Selecteer in het menu dat verschijnt Bestandsuitvoer. Geef in het geopende venster met opgeslagen bestandsinstellingen de naam van dit bestand op in het veld Bestandsnaam. Selecteer de gewenste indeling in de vervolgkeuzelijst Formaat. Standaard wordt de video opgeslagen in dezelfde map als de bronbestanden. Klik op de knop Bestandsuitvoer en wacht tot het bestand is opgeslagen.

Aanbevolen: