Hoe Muziek Op De Computer Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Op De Computer Op Te Nemen
Hoe Muziek Op De Computer Op Te Nemen

Video: Hoe Muziek Op De Computer Op Te Nemen

Video: Hoe Muziek Op De Computer Op Te Nemen
Video: De Beste GRATIS DAW (muziekprogramma) voor je Home Studio 2024, Mei
Anonim

Muziek is een kunstvorm met een enorm aantal stijlen, substijlen, visuele middelen en technieken. De technologische vooruitgang heeft aan al zijn diversiteit de mogelijkheid toegevoegd om muziek op een computer op te nemen, en, afhankelijk van de richting en het niveau van professionaliteit, kan dit op verschillende manieren worden gedaan.

Hoe muziek op de computer op te nemen
Hoe muziek op de computer op te nemen

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om het muziekinstrument aan te sluiten en het ene uiteinde van de kabel in het "jack" -gat te steken. Plaats aan de andere kant de "jack" - "minijack" -adapter en steek deze in de microfooningang op de systeemeenheid of laptop. Vervolgens kunt u de geluidseditor openen, de werking van het instrument controleren en de opnameknop inschakelen. Deze technologie is niet geschikt voor elektrische en basgitaren, omdat zonder speciale versterking het signaal van hen subtiel zal zijn.

Stap 2

Om het geluid te versterken, sluit u het instrument aan op het lichtnet (daarnaast de gitaar op de effectprocessor en de synthesizer op het mengpaneel). Sluit vervolgens aan op de versterker, plaats een instrumentmicrofoon voor de luidspreker, sluit het snoer van de microfoon aan op de microfooningang op de computer. Start de geluidseditor, controleer de werking van alle systemen, druk op de opnameknop.

Aanbevolen: