Hoe Muziek Van De Radio Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Van De Radio Op Te Nemen
Hoe Muziek Van De Radio Op Te Nemen

Video: Hoe Muziek Van De Radio Op Te Nemen

Video: Hoe Muziek Van De Radio Op Te Nemen
Video: GELUID OPNEMEN || Audacity Tutorial [Nederlands/Dutch] 2024, Mei
Anonim

Onlangs is het luisteren naar muziek via internet veel handiger geworden: om naar de radio te luisteren, hoeft u alleen maar uw computer op internet aan te sluiten en een koptelefoon of luidsprekers te kopen, en het heeft ook geen zin om grote harde schijven te kopen om muziek op te slaan. Er is nog een groot pluspunt: absoluut alle muziek van de radio kan worden opgenomen.

Hoe muziek van de radio op te nemen
Hoe muziek van de radio op te nemen

Noodzakelijk

Alle radiosoftware

instructies:

Stap 1

Met dit programma kunt u niet alleen online naar een groot aantal radiostations luisteren, maar ook de lucht opnemen op uw harde schijf. Vergeet niet dat u de op deze manier verkregen records slechts 24 uur op de harde schijf van uw computer kunt bewaren. Na deze tijd moet u ze verwijderen.

Stap 2

Het belangrijkste voordeel van dit programma is het gratis gebruik. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd en uitgevoerd, kunt u, om naar radiostations te luisteren, het item Radio selecteren in de vervolgkeuzelijst Kies een sectie. Vervolgens moet u een land selecteren in de lijst Kies een land en vervolgens een radiostation selecteren in de lijst Kies een station.

Stap 3

Na een tijdje, na het laden van het radiobestand en het bufferen van het geluid, kun je beginnen met luisteren of opnemen. Klik op de knop Audio-opname om de opname te starten. Het is vermeldenswaard dat het opnemen van een audiosignaal met een lage snelheid van de internetverbinding een nutteloze oefening en tijdverspilling zal zijn.

Stap 4

Om de kwaliteit van de opname in het programmavenster te verbeteren, is het raadzaam om enkele parameters in te stellen, bijvoorbeeld bitrate - hoe hoger de waarde, hoe hoger de geluidskwaliteit, maar de bestandsgrootte zal aanzienlijk verschillen. Vervolgens moet u in het modusveld aangeven welk signaal u wilt opnemen (mono of stereo). Nu, na het instellen van alle parameters, moet u nog op de knop Opname starten klikken.

Stap 5

Om het aantal minuten opname te beperken, plaatst u een vinkje voor de regel Limit en stelt u de gewenste waarde in. De afwezigheid van dit teken geeft de oneindigheid aan van de opname die wordt gemaakt. Om te stoppen met het opnemen van audio van de radio, klikt u op de knop Opname stoppen.

Stap 6

Klik op Opnamelijst weergeven om het opgenomen materiaal te bekijken. Als je meerdere keren nummers hebt opgenomen, worden alle opnamen weergegeven in de afspeellijst. Klik op de knop Map openen om de bestanden op de schijf te bekijken.

Aanbevolen: