Hoe Maak Je Gratis Mp3-cuts

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Gratis Mp3-cuts
Hoe Maak Je Gratis Mp3-cuts

Video: Hoe Maak Je Gratis Mp3-cuts

Video: Hoe Maak Je Gratis Mp3-cuts
Video: gratis mp3 downloaden 2024, Mei
Anonim

De opgeslagen fragmenten van de muziek die je leuk vindt, kunnen uit het bestand worden geknipt en worden opgeslagen als een set geluidsfragmenten in mp3-indeling, die wordt ondersteund door een groot aantal mobiele apparaten. Als u Adobe Audition al op uw computer hebt geïnstalleerd, zijn er geen financiële kosten voor het slicen.

Hoe maak je gratis mp3-cuts
Hoe maak je gratis mp3-cuts

Noodzakelijk

  • - bestanden met muziek;
  • - Adobe Audition-programma.

instructies:

Stap 1

Start Adobe Audition. Het is handiger om delen van audiobestanden uit te knippen in de bewerkingsmodus. Pas de optie Weergave bewerken toe in de groep Werkruimte van het menu Venster. U kunt de toetsencombinatie Sift + F10 gebruiken met hetzelfde resultaat.

Stap 2

Gebruik de optie Openen in het menu Bestand of de toetsen Ctrl + O om de bestanden waaruit u gaat knippen in de editor. U kunt meerdere tracks tegelijk selecteren door ze met de muis in het dialoogvenster te selecteren terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt. De gedownloade bestandsnamen worden weergegeven in het palet Bestanden, dat zich standaard aan de linkerkant van het venster bevindt.

Stap 3

Gebruik de optie Bestand bewerken uit het contextmenu om met een van de geopende bestanden aan de slag te gaan. Als u slechts één track in de editor hebt geladen, is de track standaard actief.

Stap 4

Druk op de Play-knop van het Transport-palet om het afspelen van de geselecteerde track te starten. Als je eenmaal hebt vastgesteld waar de regio is die je als apart bestand wilt opslaan, plaats je de cursor aan het begin ervan. Sleep de aanwijzer naar het einde van het gewenste segment en houd de linkermuisknop ingedrukt om het segment volledig te selecteren.

Stap 5

Als je een lang bestand hebt geladen, zoom dan in op de golf met behulp van de knoppen van het Zoom-palet. U kunt het geluid visueel horizontaal uitrekken, wat meestal nodig is voor een nauwkeurige selectie, met de knop Horizontaal inzoomen.

Stap 6

Om het geselecteerde gedeelte van het bestand naar een aparte track te kopiëren, gebruikt u de optie Kopiëren naar nieuw in het menu Bewerken. In het bestandspalet kunt u het verschijnen van een nieuwe naam opmerken, die verschilt van de kopieerbron door het nummer dat achter de naam is ingevoegd. Als er naast het gewenste geluid op de nieuwe track fragmenten zijn die niet in de cut moeten worden opgenomen, selecteert u deze secties en verwijdert u ze met de Delete-toets.

Stap 7

Als u secties van meerdere sporen gaat knippen, open dan het volgende record om te bewerken met de optie Bestand bewerken. Markeer het gedeelte met geluid waarin u geïnteresseerd bent en kopieer het naar een nieuwe track.

Stap 8

Sla de geknipte audioclips op als mp3-bestanden. Open hiervoor elk van de segmenten om te bewerken en pas de optie Opslaan als toe in het menu Bestand. Selecteer mp3 in het vak Opslaan als type.

Aanbevolen: