Hoe Maak Je Gratis Een Collage Van Foto's Online

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Gratis Een Collage Van Foto's Online
Hoe Maak Je Gratis Een Collage Van Foto's Online

Video: Hoe Maak Je Gratis Een Collage Van Foto's Online

Video: Hoe Maak Je Gratis Een Collage Van Foto's Online
Video: How to Make a Collage on iPhone/ iPad! 🥇 [EASY METHOD!] 2024, April
Anonim

Je kunt gratis online een collage van foto's maken om je vrienden te plezieren met een interessante avatar op sociale netwerken of gewoon voor de lol, met behulp van een van de speciale sites. Ook hiervoor worden eenvoudig te leren beeldbewerkingsprogramma's gebruikt.

Je kunt gratis online een collage van foto's maken
Je kunt gratis online een collage van foto's maken

instructies:

Stap 1

U kunt gratis online een collage van foto's maken met behulp van de populaire en gemakkelijk te leren website Createcollage.ru. Selecteer eerst een van de voorgestelde sjablonen voor de toekomstige collage, download vervolgens van uw computer 2 tot 6 foto's en plaats ze in de gewenste volgorde op de sjabloon. Nu blijft het om de gemaakte compositie op te slaan. Op dezelfde manier werken andere vergelijkbare sites, de links waarnaar u hieronder vindt. Naast het maken van de collage zelf, kunt u er ook verschillende kleurfilters op toepassen, de afbeelding enigszins retoucheren en ook de afbeelding bijsnijden.

Stap 2

U kunt gratis een collage van foto's maken door een van de speciale mobiele applicaties online te downloaden. Gebruik hiervoor de AppStore en Google Play diensten door te zoeken op het trefwoord "fotocollage". De meest populaire fotocollage-apps op de iPhone zijn Diptic, Framestatic en GridLens. Als je een Android-telefoon gebruikt, bekijk dan KD Collage, Photo Grid en Pic Collage.

Stap 3

Download een van de programma's voor het maken van collages op internet naar uw computer. De Russische shareware-applicatie "Photo COLLAGE" heeft bijvoorbeeld een redelijk goede toolkit, een groot aantal sjablonen en heeft tegelijkertijd een volledig Russisch-talige interface, waarmee je er snel achter kunt komen.

Stap 4

Picasa neemt de leidende positie in onder Engelstalige applicaties. Dit programma kan worden gebruikt in plaats van de standaard Windows Photo Viewer-toepassing. Start Picasa, open de gewenste afbeeldingen in de bewerkingsmodus, ga vervolgens naar het menu Nieuw en selecteer Fotocollage maken. U kunt ook de belichting, witbalans en verzadiging wijzigen. De gemaakte collage wordt standaard opgeslagen in de Picasa-map, die zal verschijnen in de systeemsectie "Afbeeldingen".

Stap 5

Photo Collage Max is een andere populaire gratis fotocollage-app. Het voordeel ligt in de beschikbaarheid van een groot aantal sjablonen voor collages in de vorm van kalenders, wenskaarten, enz., wat geweldige mogelijkheden biedt voor creativiteit. Van de minnen - de interface is vrij moeilijk te beheersen.

Aanbevolen: