Hoe VOB-bestanden In één Samen Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe VOB-bestanden In één Samen Te Voegen
Hoe VOB-bestanden In één Samen Te Voegen

Video: Hoe VOB-bestanden In één Samen Te Voegen

Video: Hoe VOB-bestanden In één Samen Te Voegen
Video: How to Merge Multiple Video Clips with VLC player 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel programma's vrij beschikbaar op internet waarmee u het formaat van videobestanden kunt wijzigen. Sommigen van hen worden gebruikt om verschillende fragmenten tot één geheel te verbinden.

Hoe VOB-bestanden samen te voegen tot één?
Hoe VOB-bestanden samen te voegen tot één?

Noodzakelijk

  • - Virtuele Kopie;
  • - Totale video-omzetter;
  • - AdobePremier.

instructies:

Stap 1

Om meerdere VOB-bestanden samen te voegen tot één geheel, moet u een reeks programma's gebruiken. De uiteindelijke keuze van de toepassing is aan jou, maar het wordt aanbevolen om de hulpprogramma's Total Vide Converter en Virtual Dub te gebruiken, of alleen Adobe Premier. Dit zijn krachtig genoeg programma's die u misschien nuttig vindt voor andere taken. Download en installeer de bovenstaande hulpprogramma's.

Stap 2

Start Total Video Converter. Open het menu Bestanden en klik op de knop Toevoegen. Voeg eventueel vereiste VOB-bestanden toe. Klik nu op de knop Converteren en selecteer het uiteindelijke bestandsformaat. Het is beter om avi te gebruiken. Het speelt op de meeste dvd-spelers en vergelijkbare apparaten.

Stap 3

Selecteer nu de optie Alles Geselecteerd Converteren en wacht tot het bestandstype verandert. Sluit het TVC-hulpprogramma. Start Virtual Dub en klik op de knop Toevoegen in het menu Bestanden en selecteer de recent geconverteerde bestanden. Zet ze in de gewenste volgorde. Selecteer Opslaan als, voer een naam in voor het nieuwe bestand en geef een locatie op om het op te slaan. Wacht tot het maken van het gedeelde videobestand is voltooid. Met relatief nieuwe versies van het Virtual Dub-hulpprogramma kunt u de beschreven bewerkingen rechtstreeks met VOB-bestanden uitvoeren.

Stap 4

Als u de videokwaliteit moet verfijnen, start u het Adobe Premier-programma. Dit is een zeer krachtige grafische editor met een groot aantal verschillende effecten. Voeg de gewenste VOB's toe aan de renderstrip. Trim onnodige elementen van videobestanden.

Stap 5

Voeg extra effecten toe of pas de kwaliteit van de audiotrack aan. Druk op Ctrl en S om het opslagmenu te openen. Voer een naam in voor het gedeelde doelbestand. Geef het type aan. In dit geval is vob mpeg2 voor dvd-spelers. Wacht tot de conversie is voltooid en sla het videobestand op. Voer het uit en controleer de kwaliteit van de verbinding.

Aanbevolen: