Foto's Maken In Games

Inhoudsopgave:

Foto's Maken In Games
Foto's Maken In Games

Video: Foto's Maken In Games

Video: Foto's Maken In Games
Video: 10 Games With The BEST PHOTO MODES [4K Video] 2024, Mei
Anonim

Het is nu moeilijk om iemand te vinden die nog nooit heeft geprobeerd computerspelletjes te spelen. In de loop van enkele decennia is dit entertainment uitgegroeid van de salons van primitieve gokautomaten tot een enorme industrie met indrukwekkende budgetten. En in de meeste spellen kun je voor een succesvolle voltooiing verschillende prijzen en onderscheidingen krijgen. Daarom wil je soms een foto maken van wat er gebeurt om je vrienden de trofee te laten zien die je hebt ontvangen, of om ze uit te leggen hoe ze die kunnen krijgen.

Het is fijn als je gedenkwaardige shots uit games kunt opslaan
Het is fijn als je gedenkwaardige shots uit games kunt opslaan

Noodzakelijk

  • 1. Persoonlijke computer.
  • 2. Computerspel.
  • 3. Paint- of Fraps-programma.

instructies:

Stap 1

Een screenshot maken, of zoals dit proces vaak wordt genoemd - een screenshot maken, is vrij eenvoudig. Ga naar een computerspel en druk op het moment dat je nodig hebt op de knop "PrintScreen" (of "PrtScr") op het toetsenbord.

Stap 2

Sluit daarna het spel of sluit het af. Selecteer in het menu "start" "alle programma's", vervolgens "standaard" en voer het Paint-programma uit.

Stap 3

Zorg ervoor dat het programmavenster actief is en druk vervolgens op de toetscombinatie "Ctrl + V". Hiermee wordt de gemaakte schermafbeelding van het klembord in Paint geplakt.

Stap 4

Het blijft alleen om te corrigeren wat u wilt, en selecteer in het menu "Bestand" het veld "Opslaan als". Geef de resulterende afbeelding hier elke gewenste naam. Kies nu het afbeeldingsformaat waarin u het wilt opslaan. Het is het beste om "JPEG" te kiezen, omdat het minder ruimte in beslag neemt (zonder al te veel kwaliteitsverlies), en het zal voor u gemakkelijker zijn om het via internet naar uw vrienden over te brengen.

Stap 5

Fraps kan worden gebruikt als alternatief voor het maken van screenshots. Het is speciaal ontworpen voor het vastleggen van video's van wat er op het scherm gebeurt en voor het maken van screenshots. Na de installatie selecteert u het tabblad "Screenshots". Selecteer in het veld "Screen Capture Hotkey" de knop op het toetsenbord waarmee je foto's wilt maken in games (standaard "F10").

Stap 6

In het veld "Map om schermafbeeldingen in op te slaan" kunt u de map selecteren waarin het vastgelegde materiaal wordt opgeslagen. Door op de knop "Wijzigen" te klikken kunt u deze wijzigen.

Aanbevolen: