Hoe Te Leren Om Games Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Te Leren Om Games Te Maken
Hoe Te Leren Om Games Te Maken

Video: Hoe Te Leren Om Games Te Maken

Video: Hoe Te Leren Om Games Te Maken
Video: Je eerste game maken | Tutorial | Klokhuis Game Studio 2024, Mei
Anonim

Wat zijn computerspellen voor jou? Voor sommigen is dit een middel tot zelfrealisatie, iemand gebruikt ze voor emotionele verlichting, maar voor iemand is het gewoon een manier om plezier te hebben. Er is echter een soort mensen die ooit de wens hebben om zoiets zelf te doen. Heb je het gevoel dat je wilt leren hoe je games kunt maken en niet weet waar je moet beginnen?

Hoe te leren om games te maken
Hoe te leren om games te maken

instructies:

Stap 1

Het spel alleen maken is een zeer moeilijke en tijdrovende taak. Bovendien, wanneer er wel een wens is, maar er nog geen ervaring en vaardigheden zijn. Natuurlijk zijn er goede voorbeelden onder indiegames, bijvoorbeeld Samorost of Braid, maar de auteurs van deze meesterwerken (respectievelijk Jakub Dworski en Jonathan Blow) studeerden of werkten in het relevante vakgebied. De eerste knaagde aan het graniet van de wetenschap aan de Academie voor Kunsten, Architectuur en Design, de tweede verdiende zijn brood als programmeur. Bovendien brachten ze een origineel idee in hun creatie, dat een van de succesfactoren werd.

Stap 2

Daarom moet je in de eerste paren beslissen over je specialisatie, een beetje comfortabeler worden (gespecialiseerde portals en professionele cursussen om je te helpen) en proberen je bij een ontwikkelingsteam aan te sluiten. Als er echter een origineel idee in uw hoofd is gerijpt en u zeker bent van uw capaciteiten, waarom probeert u het dan niet zelf uit te voeren? Of, als de natuur een beetje organisatietalent heeft, kom je misschien tot een logische beslissing om een ontwikkelstudio samen te stellen en deze zelf te leiden.

Stap 3

Een andere optie is om naar de universiteit te gaan voor een specialiteit die nodig kan zijn bij het maken van computerspellen. Fatsoenlijke programmeurs worden bijvoorbeeld opgeleid aan de St. Petersburg State University of Information Technologies, Mechanics and Optics, Moscow State University aan de Faculty of Computational Mathematics and Cybernetics, St. Bauman aan de faculteit Informatica en Besturingssystemen. Degenen die zichzelf willen bewijzen in het creatieve beroep (kunstenaar, 3D-modelleur, scenarioschrijver, animator) moeten hun geluk beproeven bij het betreden van VGIK, Moskouse Staatsuniversiteit (Faculteit Journalistiek, Afdeling Nieuwe Media en Communicatietheorie), St. televisie ) of de Moscow Financial Industrial Academy (ontwerpafdeling, afdeling strips en manga).

Aanbevolen: