Hoe De Helderheid Aan Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe De Helderheid Aan Te Passen
Hoe De Helderheid Aan Te Passen

Video: Hoe De Helderheid Aan Te Passen

Video: Hoe De Helderheid Aan Te Passen
Video: Windows 10 beter leesbaar 4: Helderheid en nachtlamp 2024, April
Anonim

De standaard helderheid van de monitor geeft niet altijd een beeld van hoge kwaliteit. Door de helderheid van de monitor aan te passen, kunt u de perceptie van informatie verbeteren en zorgt u voor een realistische beeldoverdracht. Om de helderheid van de monitor te wijzigen, kunt u de volgende methoden gebruiken.

Hoe de helderheid aan te passen
Hoe de helderheid aan te passen

instructies:

Stap 1

Pas de helderheid van de monitor aan met behulp van speciale kalibratieprogramma's. Deze programma's worden gebruikt om de beste monitorinstellingen te krijgen. De meeste programma's vereisen een speciaal apparaat dat voor de monitor moet worden bevestigd om het helderheidsniveau te kunnen meten en vervolgens automatisch de helderheid van de monitor aan te passen.

Stap 2

Handmatige helderheidsaanpassing. Bijna elke monitor heeft speciale bedieningselementen, die zich meestal aan de voorkant van de computer bevinden. Met hun hulp kunt u de helderheid en het contrast van de afbeelding wijzigen. Maar onthoud dat u een betere helderheidsinstelling krijgt met behulp van de kalibratieprogramma's.

Stap 3

Meestal hebben monitoren standaard helderheidslabels, maar sommige fabrikanten gebruiken mogelijk verschillende label- en knoplocaties. Daarom, als u de helderheidsinstelling niet kunt vinden, moet u de handleiding van uw monitor zorgvuldig bestuderen.

Aanbevolen: