Hoe Jurken Aan Te Trekken In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Jurken Aan Te Trekken In Photoshop
Hoe Jurken Aan Te Trekken In Photoshop

Video: Hoe Jurken Aan Te Trekken In Photoshop

Video: Hoe Jurken Aan Te Trekken In Photoshop
Video: Les 379 Photoshop - Hoe maak ik een patroon in een jurk 2024, Mei
Anonim

Een manier om een luxe jurk te passen zonder je huis te verlaten, is door een bestand te overlappen met een afbeelding van de kleding op de foto en dit aan te passen aan de afmetingen van de foto. Om dit te doen, moet u de transformatietools van de Photoshop-editor toepassen.

Hoe jurken aan te trekken in Photoshop
Hoe jurken aan te trekken in Photoshop

Noodzakelijk

  • - Photoshop-programma;
  • - Foto;
  • - browser;
  • - een bestand met een afbeelding van een jurk.

instructies:

Stap 1

Zoek een foto van een jurk die minimale veranderingen zou vereisen wanneer deze op een bestaande foto zou worden geplaatst. Als het model op de foto met haar rug naar de fotograaf staat, zoek dan naar kleding die op dezelfde manier is afgebeeld. U kunt geschikte afbeeldingen in png-formaat vinden op de internetbronnen die gewijd zijn aan het werken in Photoshop en Illustrator.

Stap 2

Druk op Ctrl + O om het bestand met de foto en de afbeelding met de jurk in een grafische editor te openen. Als de werkruimte in de versie van Photoshop die u gebruikt zo is georganiseerd dat u beide vensters met geopende documenten tegelijkertijd kunt zien, schakelt u het gereedschap Verplaatsen in en sleept u de jurk naar het venster met de afbeelding.

Stap 3

Als u tijdens het werk slechts één geopend bestand kunt zien, schakelt u over naar het venster met kleding en selecteert u de volledige inhoud van het document met de Ctrl + A-toetsen. Het kan zijn dat je een foto bent tegengekomen met meerdere jurken op één laag. Trek in dit geval het gewenste kledingstuk over met de lasso-tool. Zorg ervoor dat de veerwaarde in de lasso-instellingen nul is voordat u aan het werk gaat.

Stap 4

Gebruik de Ctrl + C-toetsen om de geselecteerde jurk te kopiëren, ga naar het venster met de foto en plak de kleding erop, door de combinatie Ctrl + V toe te passen. Gebruik de optie Vrije transformatie van het menu Bewerken om het formaat van de jurk aan te passen aan de grootte van de afbeelding. Draai indien nodig het kledingstuk met dezelfde optie.

Stap 5

Voor een preciezere pasvorm van de jurk op het figuur, past u het Liquify-filter ("Plastic") toe. Het kan worden geopend met een optie in het menu Filter. Standaard verschijnt alleen de actieve kledinglaag in het venster Uitvloeien. Om de jurk en de foto te kunnen zien, schakelt u de optie Achtergrond weergeven in de filterinstellingen in en verhoogt u de Ondoorzichtigheidswaarde.

Stap 6

Extra werk kan nodig zijn als het lange haar van de proefpersoon gedeeltelijk bedekt is met een laag kleding. Om het kapsel op te ruimen, dupliceert u de laag met de snapshot met de toetsen Ctrl + J en plaatst u de gemaakte kopie over de laag met de jurk. Scheid het haar van de achtergrond met het Extract-filter, dat kan worden ingeschakeld door op Ctrl + Alt + X te drukken.

Stap 7

Sla de resulterende afbeelding op met de optie Opslaan als in het menu Bestand en voer een andere naam in dan de naam van het afbeeldingsbestand.

Aanbevolen: