Een Wachtwoord In Een Archief Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord In Een Archief Herstellen
Een Wachtwoord In Een Archief Herstellen

Video: Een Wachtwoord In Een Archief Herstellen

Video: Een Wachtwoord In Een Archief Herstellen
Video: Inloggen zonder wachtwoord 2024, Mei
Anonim

Archiefprogramma's ondersteunen de functie van het beveiligen van het archief met een wachtwoord, en vaak wanneer u archieven van internet downloadt, kunt u ze niet openen zonder het wachtwoord te kennen. Of u stelt zelf het wachtwoord in en vergeet het. Wat te doen in dergelijke gevallen?

Een wachtwoord in een archief herstellen
Een wachtwoord in een archief herstellen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Geavanceerd programma voor archivering van wachtwoorden.

instructies:

Stap 1

Download vanaf hier https://www.elcomsoft.ru/archpr.html Advanced Archive Password Recovery-programma, waarmee u wachtwoordbeveiliging uit archieven van verschillende formaten kunt verwijderen. Om lange wachtwoorden te herstellen, moet u het programma registreren. Start het programma, selecteer de methode om het wachtwoord voor het archief te herstellen in de lijst "Aanvaltype"

Stap 2

Kies de meest betrouwbare manier - herhaal alle tekens (kleine en hoofdletters, cijfers, symbolen en spaties). Als een woord is gebruikt bij het instellen van het wachtwoord, selecteert u het woordenboek brute force om het zoeken naar het wachtwoord naar het archief te versnellen. Als u zich herinnert hoeveel tekens het wachtwoord bevat, kiest u voor brute force.

Stap 3

Selecteer in het veld "Tekenset" de benodigde symbolen voor de selectie, bijvoorbeeld cijfers en Latijnse letters. U kunt cijfers of tekens opgeven waarmee het zoeken begint. Wanneer u een maskeraanval kiest, voert u de wachtwoordlengte en de tekens die u kent in het veld "Masker" in. En plaats een vraagteken in plaats van onbekende tekens. U herinnert zich bijvoorbeeld dat het wachtwoord uit 5 tekens bestaat, de eerste letters ervan zijn La, en toen waren er. Je masker ziet er als volgt uit: La ???.

Stap 4

Geef de vereiste wachtwoordlengte op in het tabblad "Lengte", selecteer de maximale en minimale lengte om het wachtwoord uit het archief te halen. In de niet-geregistreerde versie is de maximale wachtwoordlengte vier tekens. Selecteer het type herstel "Per woordenboek", ga naar het tabblad "Woordenboek", specificeer extra opties en selecteer een woordenboek om te zoeken. Om Russische tekens in de zoekopdracht op te nemen, gaat u naar het tabblad "Kiezen", vinkt u het vakje "Kiezen door gebruiker" aan en voert u alle tekens in die u moet gebruiken om uw wachtwoord te herstellen. Vul dit veld met zoveel mogelijk tekens in.

Stap 5

Selecteer het archief waarvoor u een wachtwoord moet kiezen, na het selecteren van de nodige instellingen. Om dit te doen, klikt u op de knop "Openen", selecteert u een map op de schijf, klikt u op het archief. Het archief verschijnt in het programmavenster, klik op de knop "Start" om het wachtwoord voor het archief te raden. De selectiesnelheid en het aantal gebruikte combinaties, evenals de voortgang van het hacken worden weergegeven in het "Statusvenster". Na voltooiing van de selectie wordt het gewenste wachtwoord weergegeven.

Aanbevolen: