Beveiligingsinstellingen Configureren

Inhoudsopgave:

Beveiligingsinstellingen Configureren
Beveiligingsinstellingen Configureren

Video: Beveiligingsinstellingen Configureren

Video: Beveiligingsinstellingen Configureren
Video: Configure Security Settings for a Project in Jenkins 2024, Mei
Anonim

Moderne besturingssystemen hebben een redelijk goed beschermingsniveau. Bovendien gebruiken veel mensen liever extra programma's om ongewenste verbindingen met de computer te voorkomen.

Beveiligingsinstellingen configureren
Beveiligingsinstellingen configureren

Noodzakelijk

  • - beheerdersaccount;
  • - Buitenpost-firewall.

instructies:

Stap 1

Om een volwaardige computerbeveiliging in te stellen, is het raadzaam om meerdere hulpprogramma's tegelijk te gebruiken. Begin met het configureren van uw firewall-instellingen. Open het Configuratiescherm en selecteer het menu "Systeem en beveiliging". Ga naar Windows Firewall en selecteer het menu Firewall in-/uitschakelen. Klik op de knop Aanbevolen instellingen gebruiken.

Stap 2

Ga naar het Netwerkcentrum en selecteer het menu "Geavanceerde instellingen wijzigen". Klik op de naam van het momenteel gebruikte profiel en ga naar het submenu "Netwerkdetectie". Activeer Netwerkdetectie uitschakelen. Activeer op dezelfde manier de volgende parameters van de computer in het netwerk:

- Schakel bestands- en printerdeling uit;

- Schakel het delen van mappen uit;

- Schakel wachtwoordbeveiligd delen in.

Stap 3

Klik op de knop Wijzigingen opslaan en start uw computer opnieuw op. Installeer een antivirusprogramma. Als het netwerkverkeersbeheerfuncties bevat, schakel het dan niet uit. Download en installeer een extra firewall. We raden aan om het hulpprogramma Outpost Firewall te gebruiken.

Stap 4

Wanneer u dit hulpprogramma voor de eerste keer start, selecteert u het item "7-daagse trainingsmodus". Gedurende de volgende week zal het programma alle gemaakte regels onthouden. Lees alle pop-upberichten zorgvuldig door voordat u een verbinding met een specifieke bron toestaat of verbreekt.

Stap 5

Probeer geen openbare mappen te maken, tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Als u deze actie moet uitvoeren, selecteert u de modus "Specifieke gebruikers". Geef de namen op van accounts die toegang hebben tot de geselecteerde map. Onthoud dat de aanwezigheid van gedeelde netwerkmappen een ernstige bedreiging vormt voor de beveiliging van uw computer.

Aanbevolen: