Hoe U Uw Computer Defragmenteert

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Defragmenteert
Hoe U Uw Computer Defragmenteert

Video: Hoe U Uw Computer Defragmenteert

Video: Hoe U Uw Computer Defragmenteert
Video: How to defrag Windows 10 - How To defrag your Hard Drive - FASTER Laptop! - Free u0026 Easy 2024, April
Anonim

Als u een computer heeft, weet u waarschijnlijk dat u deze regelmatig moet defragmenteren. Dit proces helpt bij het verbeteren van de prestaties van de schijf waarop dergelijk werk is gedaan. Op dit moment stellen gebruikers op internet veel vragen die verband houden met het defragmentatieproces. Om deze bewerking correct uit te voeren, moet u bepaalde regels volgen.

Hoe u uw computer defragmenteert
Hoe u uw computer defragmenteert

Noodzakelijk

pc

instructies:

Stap 1

Ga naar "Start" om te beginnen met het defragmenteren van de schijf. Zoek en open de "Toolbox". Ga voor een klassieke uitstraling. U kunt in de linker-rechterhoek gaan. Hiermee kunt u het beheerpictogram vinden.

Stap 2

Dubbelklik op dit icoon. Probeer vervolgens een pictogram met de naam "Computerbeheer" te vinden. Er is een pictogram "Opslag", waarmee u naar "Schijf defragmenteren" gaat.

Stap 3

Klik er twee keer op met de muis en je komt bij de gewenste dienst. Daar selecteert u de schijf die de beschadigde bestanden bevat.

Stap 4

Je kunt de andere kant op. Ga naar "Begin". Kies "Alle programma's" en "Standaard".

Stap 5

Ga naar de map "Systeem". Het bestand "Schijfdefragmentatie" bevindt zich daar. Het bevat een lijst met beschikbare schijven op uw computer. Als u Windows XP gebruikt, moet u de logische structuur van de schijf analyseren.

Stap 6

Er is een knop Analyseren in het venster Schijfdefragmentatie. Klik Het. Het programma kan automatisch de structuur testen.

Stap 7

Dan kunt u veilig doorgaan met de defragmentatie zelf. Als u tijdens dit proces iets nodig heeft, kunt u op de knop Pauzeren klikken en het defragmenteren wordt onderbroken.

Stap 8

Het hele proces van deze procedure duurt ongeveer 40 minuten, waardoor fouten worden gecorrigeerd en de schijf beter gaat werken.

Aanbevolen: