Herstelpunten Inschakelen

Inhoudsopgave:

Herstelpunten Inschakelen
Herstelpunten Inschakelen

Video: Herstelpunten Inschakelen

Video: Herstelpunten Inschakelen
Video: Windows 10 systeem herstel inschakelen 2024, Mei
Anonim

Om het besturingssysteem met succes te herstellen in het geval van een storing van enkele van zijn componenten, wordt aanbevolen om verschillende functies te gebruiken. Een daarvan is het creëren van herstelcontrolepunten.

Herstelpunten inschakelen
Herstelpunten inschakelen

instructies:

Stap 1

Om het verlies van belangrijke informatie te voorkomen en het besturingssysteem snel weer in goede staat te brengen, wordt aanbevolen om het automatisch aanmaken van herstelcontrolepunten in te schakelen. Open het Configuratiescherm-menu.

Stap 2

Ga naar het menu Systeem en beveiliging en open het submenu Systeem. Zoek het item "Geavanceerde systeeminstellingen" in de linkerkolom en navigeer ernaar.

Stap 3

Selecteer in het venster dat verschijnt het tabblad "Systeembeveiliging". Zoek een lijst met aangesloten harde schijven en hun partities. Als tegenover het gedeelte met het geïnstalleerde besturingssysteem het opschrift "Uitgeschakeld" staat, selecteert u dit gedeelte en klikt u op de knop "Configureren".

Stap 4

Selecteer 'Systeeminstellingen en eerdere versies van bestanden herstellen'. Zoek het item 'Maximaal gebruik' hieronder. Hoe meer schijfruimte u toewijst voor het maken van herstelcontrolepunten, hoe meer van dergelijke punten het systeem tegelijkertijd kan opslaan.

Stap 5

Om het besturingssysteem snel naar een werkende staat te herstellen, wordt aanbevolen om extra beschermende functies te gebruiken. Open het menu Systeem en beveiliging en ga naar het submenu Back-up en herstel.

Stap 6

U kunt twee verschillende methoden gebruiken om de huidige status van het Windows-besturingssysteem te behouden. Selecteer "Een systeemkopie maken".

Stap 7

Geef de locatie op voor het opslaan van het archief van uw besturingssysteem. Dit kan een van uw harde schijfpartities zijn, een andere netwerkcomputer of dvd-stations. Klik volgende.

Stap 8

Een nieuw venster toont een lijst met partities waarvan een back-up moet worden gemaakt en de geschatte hoeveelheid vrije ruimte die nodig is om de systeemkopie op te slaan. Klik op de knop "Archief" om het proces te starten.

Stap 9

Om een systeemherstel vanaf een image te starten, gebruikt u de Windows Seven OS-installatieschijf of verschillende BootCD's.

Aanbevolen: