Een Verwijderde Map Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Verwijderde Map Herstellen
Een Verwijderde Map Herstellen

Video: Een Verwijderde Map Herstellen

Video: Een Verwijderde Map Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Per ongeluk op de "Delete"-toets drukken, en dan niet minder per ongeluk op de "input" drukken - en de map met belangrijke documenten ligt in de prullenbak. En het komt voor dat het met opzet is verwijderd, maar na een tijdje realiseerde je je je fout. Het is nog steeds mogelijk om documenten te herstellen.

Een verwijderde map herstellen
Een verwijderde map herstellen

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Als de map zojuist is verwijderd, drukt u op de combinatie "Ctrl Z". Het effect zal duidelijk zijn als u zich in de oorspronkelijke bestemming van de map bevindt.

In een dergelijke situatie kunt u materialen herstellen met de muis - klik op een lege plaats in de map (zonder een enkel bestand te selecteren) met de rechtermuisknop, selecteer de opdracht "Verwijderen ongedaan maken". De map keert onmiddellijk terug naar zijn plaats.

Stap 2

Als de map enige tijd geleden is verwijderd, gaat u naar de "Prullenbak". Open hiervoor uw bureaublad in Verkenner of minimaliseer alle vensters. Zoek het prullenbakpictogram met de bijbehorende naam. Dubbelklik erop met de linkermuisknop om het te openen.

Stap 3

Zoek en selecteer het object met de linkermuisknop. Klik met de rechtermuisknop om het menu te openen en selecteer de opdracht "Object herstellen". Het keert terug naar de map waaruit u het hebt verwijderd.

Aanbevolen: