Een Verwijderde Map Vinden

Inhoudsopgave:

Een Verwijderde Map Vinden
Een Verwijderde Map Vinden

Video: Een Verwijderde Map Vinden

Video: Een Verwijderde Map Vinden
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2024, Mei
Anonim

Het resultaat van een slapeloze nacht achter de computer kan niet alleen hoofdpijn zijn, maar ook een gebrek aan een paar belangrijke bestanden op de harde schijf. Het is gemakkelijk om per ongeluk de informatie te verwijderen die u nodig hebt - slechts een paar knoppen. Het herstellen van een verloren map is veel moeilijker, hoewel het vaker wel dan niet mogelijk is.

Wees niet ontmoedigd als er belangrijke bestanden ontbreken
Wees niet ontmoedigd als er belangrijke bestanden ontbreken

instructies:

Stap 1

Kijk allereerst in het "mandje". Afgedankte bestanden worden daar opgeslagen totdat u de functie "prullenbak leegmaken" selecteert. De prullenbak wordt automatisch geleegd wanneer het programma begint met het opschonen van lokale en netwerkbronnen van tijdelijke bestanden, cache en cookies. De map wordt mogelijk ook niet in de prullenbak opgeslagen als deze te groot is.

Stap 2

Rol het systeem terug. Selecteer hiervoor de functie "Systeemherstel" in de standaardhulpprogramma's. Selecteer in het geopende venster "Een eerdere staat van de computer herstellen". Markeer in de kalender, die in een apart venster in de hoek van het scherm zal verschijnen, de datum van het controlepunt waarnaar u wilt terugkeren. Selecteer in het naburige paard het controlepunt zelf, als er meerdere zijn. Bevestig uw actie. De computer zal het systeem dan automatisch opnieuw installeren en opnieuw opstarten. Als de map nog steeds niet wordt gevonden, raadpleegt u de speciale computerherstelsoftware.

Stap 3

Gebruik het programma Mijn bestanden herstellen. Het herstelt gegevens die verloren zijn gegaan als gevolg van schijfformattering, virusverwijdering of computerstoringen. Het voordeel van dit hulpprogramma is de consistentie van instellingen en gebruiksgemak, waardoor gewone gebruikers ermee kunnen werken. Het programma herstelt bestanden en mappen van het ingebouwde of een extern opslagapparaat. Een belangrijk nadeel van Recover My Files is de Engelse interfacetaal.

Stap 4

Probeer het Recuva-programma te gebruiken, beschikbaar in zowel Russische als Engelse versies. Het hulpprogramma is ontworpen om verwijderde bestanden van harde schijven te vinden, waarvan de bestandssystemen compatibel zijn met Windows (FAT32, NTFS). Het programma is eenvoudig te gebruiken en is gratis beschikbaar op de officiële Recuva-website.

Stap 5

Als de gewenste map zich op een beschadigd gedeelte van de schijf bevindt of zelf beschadigd is, gebruikt u het hulpprogramma R-Studio. Het programma is geschikt voor een meer ervaren gebruiker en vereist tijdrovende configuratie. Het werkt met bestanden die buiten de prullenbak zijn verwijderd of door deze op te schonen, als gevolg van een storing van de OP en een virusaanval, nadat de structuur van een partitie op een harde schijf is beschadigd.

Aanbevolen: