Hoe De E-mailagent Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe De E-mailagent Te Updaten
Hoe De E-mailagent Te Updaten

Video: Hoe De E-mailagent Te Updaten

Video: Hoe De E-mailagent Te Updaten
Video: 5 useful email expressions 2024, Juni-
Anonim

Mail agent is een programma dat is ontworpen voor eenvoudige communicatie tussen mensen. Omvat video-oproepen, anti-spam instant messages, spraakoproepen, sms, conference calls, oproepen naar vaste lijnen. Heeft een ingebouwde mogelijkheid om te integreren met populaire sociale netwerken, zoals Odnoklassniki of VKontakte. Het programma is best handig voor gebruikers van de gratis mail.ru-mailservice.

Hoe de e-mailagent te updaten
Hoe de e-mailagent te updaten

Noodzakelijk

  • - een computer met een geïnstalleerde e-mailagent
  • - toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Controleer de versie van de e-mailagent die op uw computer is geïnstalleerd. Open hiervoor het programma en voer het menu-item "Over" in. Deze actie bepaalt of er een update nodig is voor het programma.

Stap 2

Ga naar de officiële website op www.agent.mail.ru en controleer of er een nieuwere versie van het mail-agent-programma is dan de versie die op uw computer is geïnstalleerd. De officiële site vraagt niet om registratie, dus het bijwerken van het programma zal geen probleem zijn

Stap 3

Klik op de knop aan de rechterkant van de site "update mail-agent", selecteer in het geopende venster "start" uit de beschikbare opties (dit is de snelste manier om te updaten) en wacht tot het installatiebestand is gedownload. Afhankelijk van de snelheid van internet kan het één tot vijf minuten duren

Stap 4

Selecteer de installatietaal in het dialoogvenster dat wordt geopend. De geselecteerde taal zal worden gebruikt in het verdere werk van het programma.

Stap 5

Selecteer de functies die u nodig heeft voor toekomstig gebruik. Er kunnen meerdere functies tegelijk worden geselecteerd. De functie om van mail.ru de startpagina in de browser te maken, betekent dat deze pagina onmiddellijk wordt geopend wanneer u de browser Opera, Firefox of Internet Explorer start. Als u de zoekopdracht naar mail.ru als standaardzoekopdracht wilt instellen, betekent dit dat de zoekopdracht wordt uitgevoerd via het Mail. Ru-systeem. Nadat u snelkoppelingen voor het programma op het bureaublad, in de browser en in de snelstartbalk hebt gemaakt, is het later mogelijk om het programma met één klik te starten. Als u sputnik@mail. Ru installeert, een handig paneel voor een internetbrowser, wordt het veel gemakkelijker om op internet te werken, vooral met Mail. Ru-services.

Stap 6

Wacht tot de update van de e-mailagent is voltooid. Tijdens de update wordt het actieve programma gesloten, maar start het automatisch nadat de installatie is voltooid. Alle instellingen, accounts en contactlijsten van de vorige versie van het programma worden opgeslagen en worden weergegeven in de nieuwe versie.

Aanbevolen: