Gedownloade Games Installeren

Inhoudsopgave:

Gedownloade Games Installeren
Gedownloade Games Installeren

Video: Gedownloade Games Installeren

Video: Gedownloade Games Installeren
Video: Wii USBLoaderGX Install u0026 Setup Guide! (Play ISO Backups) 2024, Mei
Anonim

Het installeren van van internet gedownloade games is eenvoudig. Dit wordt meestal gedaan met behulp van het standaardinstallatieprogramma van het besturingssysteem of de cd-emulator. Maar soms moet u uw toevlucht nemen tot extra fondsen.

Gedownloade games installeren
Gedownloade games installeren

instructies:

Stap 1

De meest elementaire installatiemethode is beschikbaar als je het spel hebt gedownload met een standaard installatiebestand (Setup, Install, etc.). In de regel worden kleine games (minigames) in eerste instantie in dergelijke bestanden ingedeeld. Dubbelklik op het bestand om te installeren. Houd er echter rekening mee dat dergelijke kleine games, vooral die welke zijn gedownload van niet-geverifieerde bronnen, vaak virussen bevatten. Daarom is het raadzaam om, voordat u een dergelijk bestand installeert, te controleren met een antivirusprogramma. En als het volume niet groter is dan 20 megabytes, kunt u het bestand met bijna alle antivirusprogramma's online op de website controleren chec

Stap 2

Grote games worden vaak gearchiveerd voor compressie en eenvoudig delen op internet. Gewoonlijk worden archieven in delen opgesplitst, aangezien de meeste bestandshostingservices beperkingen hebben op de grootte van geüploade bestanden. Archiefbestanden hebben meestal de volgende formaten: zip, rar, 7z. Een standaard archiver is niet altijd geschikt voor hen, dus het is beter om een speciaal programma te installeren: WinRar of 7-Zip.

Stap 3

Soms worden games in een cd-image geplaatst. Gewoonlijk is het formaat van een dergelijk bestand ISO. Het installeren van een bestand vanaf een ISO-image is moeilijker. Om dit te doen, moet u een virtuele diskettedrive maken. Dit kan worden gedaan met behulp van het programma DAEMON Tools. Nadat de "schijf" is gemaakt, begint de standaardinstallatie. Na installatie kan de aangekoppelde afbeelding in de virtuele schijf voor ongemak zorgen, daarom kunt u voor games waarvoor een schijf nodig is een speciale patch downloaden met de naam NoCD, die u op de sites kunt vinden www.playground.ru of www.igromania.ru.

Aanbevolen: