Gedownloade Photoshop Installeren

Inhoudsopgave:

Gedownloade Photoshop Installeren
Gedownloade Photoshop Installeren

Video: Gedownloade Photoshop Installeren

Video: Gedownloade Photoshop Installeren
Video: How to Free Download u0026 Install Photoshop 2021 | Ep:1 | Sinhala 2024, Mei
Anonim

Photoshop (Engels Photoshop) is een gespecialiseerd programma dat is ontworpen voor professionele beeldverwerking (foto's, foto's, enz.). Het installatieproces van dit programma verschilt praktisch niet van de installatie van andere applicaties.

Gedownloade Photoshop installeren
Gedownloade Photoshop installeren

Noodzakelijk

Basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat het gedownloade installatiebestand geen archief (gecomprimeerd bestand) is. Als de bestandsextensie ".rar" of ".zip" is, moet deze worden uitgepakt, dat wil zeggen, om de bestanden en mappen die in het archief zijn opgeslagen uit te pakken.

Stap 2

Nadat je ervoor hebt gezorgd dat je de gebruikelijke installatiebestanden voor je hebt, kun je doorgaan met het directe installatieproces van het programma. Zoek hiervoor het uitvoerbare installatiebestand met de naam "setup.exe" in de gedownloade map.

Stap 3

Dubbelklik daarna met de linkermuisknop op het gevonden installatiebestand. De installatiewizard wordt gestart.

Stap 4

Volg daarna alle instructies die in het venster van de installatiewizard verschijnen. Het installatieprogramma zal u vragen om de licentieovereenkomst te accepteren, de toekomstige locatie en taal van het programma te selecteren. De installatiewizard zal u ook vragen om aanvullende programma's van uw keuze te installeren.

Stap 5

Als u geen gevorderde gebruiker van Photoshop bent, kunt u tijdens het installatieproces geen parameters wijzigen door constant op de knop "Volgende" te klikken. Nadat het installatieproces is voltooid, vindt u de programmasnelkoppeling op het bureaublad of in het menu "Start" -> "Alle programma's".

Aanbevolen: