Hoe De Gedownloade Sjabloon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Gedownloade Sjabloon Te Installeren
Hoe De Gedownloade Sjabloon Te Installeren

Video: Hoe De Gedownloade Sjabloon Te Installeren

Video: Hoe De Gedownloade Sjabloon Te Installeren
Video: Sjablonen installeren in Microsoft Word 2019 2024, Mei
Anonim

Gebruik sjablonen in Joomla! om snel en eenvoudig een mooie en gedenkwaardige site te maken. Er zijn slechts twee sjablonen in de standaardset van de applicatie, maar u kunt nieuwe sjablonen koppelen door ze via internet te downloaden. Momenteel kunt u kant-en-klare site-ontwerpen vinden over verschillende onderwerpen.

Hoe de gedownloade sjabloon te installeren
Hoe de gedownloade sjabloon te installeren

Het is nodig

het internet

instructies:

Stap 1

Ga naar het Joomla!-beheergedeelte. - via het administratieve paneel met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gegevens zijn door u geregistreerd toen u de engine voor de site installeerde, dus zoek alle vermeldingen. Zoek het item Installateurs en daarin - Sitesjablonen of "Installatie" - "Sjablonen" als u de Russische versie van het programma gebruikt.

Stap 2

Er wordt een venster geopend voor het installeren van een nieuwe sjabloon. Klik op de knop "Bladeren" om het programma naar de locatie van het nieuwe sjabloonarchiefbestand te verwijzen. Klik op de knop "Downloaden" en installeren om het downloaden van een nieuwe sjabloon te starten. In de regel duurt het enige tijd voordat alle sjabloonbestanden volledig naar de hostingmap zijn gekopieerd.

Stap 3

Publiceer uw nieuwe sjabloon. Deze procedure omvat het koppelen van een nieuwe sjabloon aan de applicatie. Ga hiervoor naar Site - Sjablonen - Sitesjablonen en selecteer de sjabloon die u zojuist hebt gedownload. Als je een heel ander soort engine op je site hebt geïnstalleerd, lees dan de instructies die meestal te vinden zijn in het archief van het hele pakket.

Stap 4

Stel de nieuwe sjabloon in die "standaard" is aangesloten. Klik hiervoor op de knop "Standaard" in het gedeelte "Sitesjablonen". U kunt nu de nieuwe sjabloon toepassen bij het maken van uw pagina's. U kunt ook de sjabloon voor het beheerderspaneel naar wens wijzigen. Om dit te doen, zoekt en downloadt u van internet een sjabloon voor het beheerdersdashboard van de site en laadt u het op dezelfde manier in het programma, maar selecteert u deze keer het menu-item "Beheersjablonen". Het moet ook worden ingesteld als de standaardsjabloon, zodat het systeem dit bestand als het hoofdbestand herkent. Start vervolgens uw browser opnieuw en bekijk alle wijzigingen.

Aanbevolen: