Hoe Een Schijf In Ultraiso Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Schijf In Ultraiso Te Branden
Hoe Een Schijf In Ultraiso Te Branden

Video: Hoe Een Schijf In Ultraiso Te Branden

Video: Hoe Een Schijf In Ultraiso Te Branden
Video: UltraISO ilə iso faylin diske yazmaq 2024, Mei
Anonim

UltraISO is een complete tool voor het branden van gegevensschijven voor weergave op verschillende apparaten. Met de applicatie kunt u systeemschijven branden en opstarten, evenals gewone audio- en video-cd's en dvd's.

Hoe een schijf in ultraiso te branden
Hoe een schijf in ultraiso te branden

UltraISO installeren

Als de applicatie nog niet op uw computer is geïnstalleerd, download en installeer deze dan van de officiële website van de EZB Systems-ontwikkelaar. Download de nieuwste versie van de applicatie door op de link Downloads boven aan het bronvenster te klikken. Selecteer de installatietaal en klik op de groene downloadknop op de overeenkomstige regel van de pagina. Wacht tot het downloaden van het installatiepakketbestand is voltooid en voer vervolgens het resulterende installatieprogramma uit door erop te dubbelklikken met de linkermuisknop. Volg de instructies op het scherm om de installatie en configuratie van de primaire UltraISO-instellingen te voltooien. Klik op Voltooien als u klaar bent. Dubbelklik met de linkermuisknop op de nieuw gemaakte snelkoppeling en wacht tot het programmavenster wordt geopend.

Schijf branden

Plaats een lege cd-r-, dvd-r- of bd-r-schijf in het schijfstation om de gewenste gegevens via UltraISO naar een opslagmedium te schrijven. U kunt ook herschrijfbare (RW) media gebruiken. U kunt het type schijf op de voorkant zien voordat u deze in het station installeert.

Open in Verkenner de map waaruit u de opnamebestanden wilt verplaatsen. Selecteer de gewenste documenten door de linkermuisknop ingedrukt te houden. Laat de knop los en druk er nogmaals op in het blauw gemarkeerde gebied. Breng zonder de toets los te laten de geselecteerde bestanden over naar het programmavenster voor opname. Voeg op dezelfde manier toe vanuit andere mappen.

Nadat u de bewerking van het kopiëren van de vereiste gegevens naar het programmavenster hebt voltooid, klikt u op het pictogram "Schrijven", dat zich op de werkbalk in het centrale gedeelte bevindt. Lees de parameters die worden voorgesteld in het venster dat wordt geopend. Als uw computer meerdere stations heeft, selecteert u het station met de lege schijf.

U kunt de instelling voor schrijfsnelheid desgewenst wijzigen, maar in de meeste gevallen moet deze instelling op de standaardwaarde worden gelaten. Klik op "Branden" om te beginnen met het branden van gegevens. Zodra de opname is voltooid, wordt de schijf uit het station verwijderd. Als u wilt, kunt u ook automatisch de integriteit van de opgenomen gegevens controleren door het vakje naast het item "Controleren" in dezelfde regel met de "Drive" aan te vinken.

U kunt de bestanden die u nodig heeft voor opname rechtstreeks in het programmavenster importeren met behulp van de verkenner onderaan het hoofdscherm. Zodra u het gewenste bestand via dit menu hebt gevonden, sleept u het naar de bovenkant van het venster om de opname voor te bereiden.

Als u eerst wilt, zonder het programma te starten, schrijft u het afbeeldingsbestand via UltraISO, klikt u met de rechtermuisknop op het ISO-document en selecteert u de optie "Openen met" - UltraISO. Het toepassingsvenster verschijnt voor u, evenals alle bestanden die klaar zijn om van de afbeelding te worden opgenomen. Klik op de knop Branden en klik vervolgens op "Branden" om de bewerking uit te voeren.

Aanbevolen: