Een Opstartbare Schijf Branden In Ultraiso

Inhoudsopgave:

Een Opstartbare Schijf Branden In Ultraiso
Een Opstartbare Schijf Branden In Ultraiso

Video: Een Opstartbare Schijf Branden In Ultraiso

Video: Een Opstartbare Schijf Branden In Ultraiso
Video: Создание загрузочной флешки в UltraISO 2024, Mei
Anonim

Als het besturingssysteem niet goed werkt, de computer wordt aangevallen door virussen, vastloopt of weigert op te starten, komt de opstartschijf te hulp. Als u het bij de hand heeft, kunt u het systeem weer werkend maken, fouten in het register herstellen, virussen behandelen en belangrijke informatie opslaan. U kunt de afbeelding van zo'n schijf downloaden van internet en u kunt het UltraIso-programma gebruiken om deze op dvd te branden.

UltraIso is een van de beste schijfbeheersoftware
UltraIso is een van de beste schijfbeheersoftware

Het is nodig

  • - UltraIso-programma
  • - Lege cd of dvd

instructies:

Stap 1

Als de applicatie nog niet op uw computer is geïnstalleerd, kunt u de distributiekit downloaden van de officiële website van de fabrikant. Het downloaden duurt slechts enkele minuten. Het programma is betaald, maar voor nu is de proefversie voldoende voor u, die alle benodigde functies heeft en 30 dagen zal werken. Voer de installatie uit en volg de instructies van de wizard.

Stap 2

Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop "Bestand" en selecteer "Openen" in het vervolgkeuzemenu. Er verschijnt een dialoogvenster voor u, aan de linkerkant waarvan u alle mappen op uw harde schijf ziet. Selecteer de gewenste map. Een lijst met mappen erin verschijnt aan de rechterkant. Selecteer een voorbereide opstartschijfkopie uit deze lijst. Onder aan het venster, in de regel "Bestandsnaam", verschijnt de naam. Klik op de knop "Openen" ernaast.

Stap 3

Er wordt een nieuw venster geopend waarin u de inhoud van de geselecteerde afbeelding ziet. Hier moet u ervoor zorgen dat in het informatieveld "Afbeelding" in het bovenste deel van het venster een inscriptie "Bootable" staat. Als er staat "Zonder bootstrapping", dan werkt het niet om vanuit deze image een opstartbare schijf te maken van waaruit u het besturingssysteem kunt starten.

Stap 4

Om te beginnen met branden, klikt u op de knop "Extra" en selecteert u "CD-image branden" in het menu dat verschijnt. Hetzelfde resultaat kan worden verkregen door op de overeenkomstige knop op de "Toolbar" te drukken, of gewoon door de sneltoets F7 te gebruiken. Het dialoogvenster met opname-instellingen wordt geopend. Toon het programma het pad naar de schijf, selecteer de schrijfsnelheid (om fouten te voorkomen, is het beter om op het minimum te blijven). Selecteer Disc-at-once (DAO) in het schuifmenu voor de brandmethode - allemaal tegelijk. Vink het vakje "Aanvinken" aan. Klik op Branden.

Stap 5

Het venster "Afbeelding branden" wordt geopend, waarin u het opnameproces kunt bekijken. Aan het einde van het proces wordt de lade met de schijf automatisch geopend en verschijnt er een melding op het scherm over de resultaten van de bewerking en gegevensverificatie. Als alles in orde is, ziet u een regel met de woorden "Verificatie succesvol voltooid!". Anders moet de opname worden herhaald met een andere schijf.

Aanbevolen: