Een 16-bits Programma Uitvoeren?

Inhoudsopgave:

Een 16-bits Programma Uitvoeren?
Een 16-bits Programma Uitvoeren?

Video: Een 16-bits Programma Uitvoeren?

Video: Een 16-bits Programma Uitvoeren?
Video: TIA Portal Version16 Simulation program with HMI without real PLC 2024, Mei
Anonim

Pogingen om een 16-bits programma te installeren of uit te voeren op het Microsoft Windows XP-besturingssysteem kunnen resulteren in berichten waarin staat dat het geselecteerde bestand niet kan worden geopend. Het probleem wordt veroorzaakt door ontbrekende of beschadigde command.com-, autoexec.nt- of config.nt-bestanden.

Een 16-bits programma uitvoeren?
Een 16-bits programma uitvoeren?

Noodzakelijk

installatieschijf voor Microsoft Windows XP

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Uitvoeren" om de procedure uit te voeren voor het repareren van het beschadigde autoexec.nt-bestand, waardoor de 16-bits toepassing niet kan worden gestart.

Stap 2

Voer de waarde in: stationsnaam: / Windows / repair in het veld "Openen" en bevestig de uitvoering van de opdracht door op OK te klikken.

Stap 3

Roep het contextmenu van het gevonden autoexec.nt-element op door met de rechtermuisknop te klikken en "Kopiëren" te selecteren.

Stap 4

Keer terug naar het menu Uitvoeren en voer de waarde:% windir% / systeem 32 in het veld Openen in.

Stap 5

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op OK te klikken en open de gevonden System32-map door tegelijkertijd op de functietoetsen Ctrl + V te drukken.

Stap 6

Plak het autoexec.nt-bestand dat u eerder hebt gekopieerd in de map van uw keuze en keer terug naar het menu Uitvoeren.

Stap 7

Voer de waarde regedit in het veld Openen in en bevestig de uitvoering van de opdracht om de Register-editor te starten door op OK te klikken.

Stap 8

Selecteer de registertak: HKEY_LOCAL_MACHINE / System / CurrentControlSet / Control / VirtualDeviceDrivers / VDD en open het menu Bewerken van de bovenste werkbalk van het editorvenster.

Stap 9

Geef de opdracht "Verwijderen" op en ga naar het item "Maken".

Stap 10

Selecteer de optie Multi-String Parameter en geef de VDD-waarde op in het veld Parameter Name.

Stap 11

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de functietoets Enter te drukken en verlaat de Register-editor om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 12

Plaats de installatieschijf van Windows XP in het station en open het hoofdmenu "Start".

Stap 13

Ga naar Uitvoeren en typ cmd in het vak Openen om de opdrachtprompttool te starten.

Stap 14

Bevestig de opdracht door op de Start-knop te klikken en voer de waarde in: expand CD-ROM drive_name: / i386 / config.nt_c: / Windows / system32 / config.nt in het tekstvak van de opdrachtinterpreter.

Stap 15

Bevestig de opdracht door op de functietoets Enter te drukken en voer de waarde in: expand CD-ROM drive_name: / i386 / autoexec.nt_c: / Windows / system32 / autoexec.nt in het tekstvak van de opdrachtprompt.

Stap 16

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de functietoets Enter te drukken en voer de waarde in: expand CD-ROM drive_name: / i386 / command.com_c: / Windows / system32 / command.com in een tekstcommando-interpreter.

Stap 17

Bevestig de opdracht door op de functietoets Enter te drukken en start de vereiste 16-bits toepassing.

Aanbevolen: